2777
2789
عنوان

دوستانی که گواهینامه دارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 64 پست
آخه من تازه ماشین خریدم دلم میخواد سوار بشم😒

به به مبارکه

سوارم میشی ایشالا

صبر داشته باش

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دفعه ی یازدهم قبول شدم🤭 

سه بار که کلا اینقدر پام رو کلاچ می‌لرزید افسر اصلا نذاشت ماشینو حرکت بدم. من به شدت از اینکه یک نفر نگاهم کنه و کارامو زیر نظر بگیره بدم میاد و استرس میگیرم. دفعه ی آخراز چند روز قبلش قرص ضد استرس خوردم خداروشکر افسرم خوش اخلاق بود و مثل برج زهرمار نبود باعث شد آروم بشم و قبول بشم. 

نکته ای که هست اینه من هردو سه ماه یکبارمیرفتم آزمون بدم تو اینجوری نکن و ناامید نشوپشت سرهم برو.

منم همین دو هفته پیش اینا بود قبول شدم بار سومم بود

رانندگیمم خوبه ها ولی بخاطر جو اونجا هول میشدم پارک دوبلم فاصلش یکم زیاد میشد افسره رد می‌کرد دیگه دفعه سوم اسممو اول خوند ولی من سریع تا کسی حواسش نبود رفتم عقب نشستم که آخرین نفر امتحان بدم و قبول شدم😂 انقدرررررررر حس خوبیه وقتی قبول میشی من هنوز گواهینامه م نیومده ولی ماشین دارم خودم سوار میشم بعضی وقتا میرم چند دقیقه دور میزنم. در کل طبیعیه اگه یه بار یا دو بار رد بشی من دفعه اول که رد شدم فکر کردم خنگم ولی بعدش دیدم هرکی میاد برا امتحان دفعه چهارم پنجمشه بعد فهمیدم طبیعیه فقط نباید استرس داشته باشی و هول نکنی و تمام تمرکزتو بذاری روی کاری که داری انجام میدی

🎀Hello Kitty fan🌚 - I'm just a princess 

ببین عزیزم‌ هرچقدر استرس داشته باشی مراحل یادت میره باید خوتسردیتو حفظ کنی آیه الکرسی وو صلوات زیاد ...

من تو رانندگی خیلی ریلکسم اما پیش افسر نمیدونم میترسم یوقت هول بشم خراب کنم

منم همین دو هفته پیش اینا بود قبول شدم بار سومم بودرانندگیمم خوبه ها ولی بخاطر جو اونجا هول میشدم پا ...

ای جانم مبارکه.

اره منم میترسم یهو هول بشم خراب کنم وگرنه رانندگیم اوکی هس