2777
2789
عنوان

حرف نزدن بچه دو سال و نیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 75 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من چی بگم 🥺🥺پسرم الان ۴سال و ۸ماهشه فقط بعضی کلمات رو میگه 🥺🥺نه پول گفتار درمانی دارم نه تو شهرم ...

نمیدونم واقعا شرایط شما خیلی سختتره خودت باهاش کار کن وسایل دیجیتال حذف کن انشالله یهو بحرف بیاد تا قبل مدرسه

خدایا گل پسرمو "رادین" برام نگه دار❤️😍🧿
آفرین به شما که یک مادر آگاه بودید منم نمیخوام منتظر بمونم دیرتر شه دعا کن منم ببرم نتیجه بگیرم واقع ...

افرین همینو میخوام ازت از همین الان بگرد دنبال دکتر روانپزشکی که تو کار بیش فعالی و تاخیر گفتاره ببین کی رو میتونی پیدا کنی بعد برو ببین چی میگه بهت اگه بچت بیش فعال نباشه که کارت از من خیلی راحت تره ببرش پیش بهترین گفتار درمان و کار درمان اگر سه چهار ماه بردی دیدی خوب نیست و پیشترفت نکرد عوضش کن حواست باشه بعضی گفتار درمانی ها و کار درمانی ها کلا تو پولن و خوب نیستن ببین اثرش رو بچت خوبه داره پیشترفت می کنه یا نه اگه خودت راضی بودی ادامه بدهاگر نه گفتار درمانی شو عوض کن

من چی بگم 🥺🥺پسرم الان ۴سال و ۸ماهشه فقط بعضی کلمات رو میگه 🥺🥺نه پول گفتار درمانی دارم نه تو شهرم ...

ببین بیمارستان  دولتی مخصوص کودکان شهرتون نداره ؟؟؟ چون من دخترمو میبرم اونجا رایگانه

بعدم جلسات رو شروع کردم هم کار درمانی حرکتی هم گفتار هم کلاس شناخت که درکشو ببریم بالا بردم الان از ...

سلام عزیزم ببخشید من بچم ۴سال و ۸ماهشه وقتی ندارم اگر میشه راهنماییم کن چکار کنم پاییز عقب نمونه از بچه ها .. همش یا تی وی یا گوشی 

تنها و غریب و بی کس 

افرین همینو میخوام ازت از همین الان بگرد دنبال دکتر روانپزشکی که تو کار بیش فعالی و تاخیر گفتاره ببی ...

چشم حتما عزیزم مرسی بابت وقتی گذاشتی خدا و شکر بازیهای تمرکزی بظاهر خوب انجام میده و نمیخوره بهش بیش فعال باشه خواب و خوراک همه چیزم عالیه  ولی حتما باید ارزیابی کنم انشالله که مشکلات همه بچه ها رفع شه  

خدایا گل پسرمو "رادین" برام نگه دار❤️😍🧿
سلام عزیزم ببخشید من بچم ۴سال و ۸ماهشه وقتی ندارم اگر میشه راهنماییم کن چکار کنم پاییز عقب نمونه از ...

اول باید ببریش روانپزشک تا خدای نکرده تایید کنه بچه بیش فعال نیست بعدم جلسات کار در مانی گفتار درمانی رو شروع کن جای خوب ببرش و تمرین هایی ک بهت میدن رو تو خونه با بچه کار کن اینا سنجش دارن نبیرنشون تو سنجشکلاس اول رد میشن نمیتونن وارد مدرسه بشن

چشم حتما عزیزم مرسی بابت وقتی گذاشتی خدا و شکر بازیهای تمرکزی بظاهر خوب انجام میده و نمیخوره بهش بیش ...

بازم ببرش ک خیالت راحت بشه اگر بیش فعال باشه باید دارو بگیره یه ویزیته دیگه