2777
2789
عنوان

حرف نزدن بچه دو سال و نیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 75 پست

من چی بگم 🥺🥺پسرم الان ۴سال و ۸ماهشه فقط بعضی کلمات رو میگه 🥺🥺نه پول گفتار درمانی دارم نه تو شهرمون گفتاردرمانی هیت نه ماشین داریم ببرمش جایی گفتار درمانی😥😥پاییزم باید بره پیش دبستانی

تنها و غریب و بی کس 

کلاس گفتار درمانی؟ درکش از محیط،پایین‌تر بود یعنی عزیزم چطور بود؟ دستورهایی نداشت؟ یا منظورتون متوجه ...

من بچم ۳ سالش بود همه چیزش خوب بود اما باید جمله ۳ ...۴ کلمه ای میگفت ک دختر من فقط ۲ کلمه ای میگفت بردمش اول روانپزشک کودکان که همین روانپزشک کودکان ۳ تا دکتر رو عوض کردم تا خوبشو پیدا کردم تشخیص بیش فعالی دادن و تاخیر گفتار و زبان که دلیل عمدش نشوندن بچم جلو تلویزیون موقع غذا بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه من دکتر گفت تا دوسالگی مامان بابا یا دادا بگن کافیه ولی خب به نظرم کمه قطره ی دی اچ آ میگن خوبه ...

منم شنیدم واسش پاستیل امگا 3 خارجی ده روزی میشه خریدم  روزی دو تا میدم

خدایا گل پسرمو "رادین" برام نگه دار❤️😍🧿
من چی بگم 🥺🥺پسرم الان ۴سال و ۸ماهشه فقط بعضی کلمات رو میگه 🥺🥺نه پول گفتار درمانی دارم نه تو شهرم ...

منم تو شهرمون نبود ۲ ساعت رفت ..۲ ساعت برگشت تو راه بودم یعنی روزی ۴ ساعت وقتم صرف راه میشد اما ۲ سال و نیم بردمش

بچه من دکتر گفت تا دوسالگی مامان بابا یا دادا بگن کافیه ولی خب به نظرم کمه قطره ی دی اچ آ میگن خوبه ...

حالا اونم خوبه

شنیدم میگن پیراستام خوبه ولی خوب بدون تجویز دکتر نمیدم

من بچم ۳ سالش بود همه چیزش خوب بود اما باید جمله ۳ ...۴ کلمه ای میگفت ک دختر من فقط ۲ کلمه ای میگفت ...

کاش واقعا هیچکس این اشتباهات رو تکرار نکنه بازم خدا و شکر که به موقع اقدام کردید و دخترتون خوب شده

خدانلود و شکر انشالله پسر منم یهو جمله بگه واقعا ناراحت کننده این شرایط

میگه خیالت راحت یه چیزم بگم ماشالله بچه ات باهوشه این و از من به یاد داشته باش  فقط باهاش حرف میزنی مرتب و واضح باهاش حرف بزن مثلا ناواضح گفت اب بده شما بگو باشه پسر گلم الان آب بهت میدم 

منم شنیدم واسش پاستیل امگا 3 خارجی ده روزی میشه خریدم روزی دو تا میدم

بعدم جلسات رو شروع کردم هم کار درمانی حرکتی هم گفتار هم کلاس شناخت که درکشو ببریم بالا بردم الان از همکلاسی هاش زده جلو اگه اینکارا رو نمیکردم الان بچم نمیتونست کلاس اولو بخونه

میگه خیالت راحت یه چیزم بگم ماشالله بچه ات باهوشه این و از من به یاد داشته باش فقط باهاش حرف میزنی ...

چشم حتما عزیزم 

حالا اونم خوبهشنیدم میگن پیراستام خوبه ولی خوب بدون تجویز دکتر نمیدم

اون فک کنم برای تحریک مغزی هست و باید دکتر مغز و اعصاب بده ولی امگا ویتامین هست 

منم میخوام دی اچ آ بگیرم دکتر هرسری میگم میگه نیاز نداره البته بجه من زودرس بود بخاطر همون دکتر میگه خوبه تا اینجا 

نگران اعتماد بنفسشم واقعا که همه بچه میگن نمیفهمیم چی میگه یا مسخره کردن بقیه بزرگترا می‌خندن حرف می ...

دختر منم 3 سال نیمه هس حرف نمیزد کلمات میگفت با جمله 2. جمله ی اونم کم بردمش گفتار درمانی الان بهتر شده حرف زدنش ولی خوب خوب نشده 

کاش واقعا هیچکس این اشتباهات رو تکرار نکنه بازم خدا و شکر که به موقع اقدام کردید و دخترتون خوب شده

برا همین میگم ۱ روزم کارو عقب ننداز ببرش اول فوق تخصص روانپزشک کودکان که کارش  همین باشه بعد کلاس کار درمانی گفتار درمانی خوب براش پیدا کن و جلسات رو ببر و حتما حتما حتما تو خونه باهاش کار کن

بعدم جلسات رو شروع کردم هم کار درمانی حرکتی هم گفتار هم کلاس شناخت که درکشو ببریم بالا بردم الان از ...

آفرین به شما که یک مادر آگاه بودید منم نمیخوام منتظر بمونم دیرتر شه دعا کن منم ببرم نتیجه بگیرم واقعا خیلی ذهنم مشعشع و مضطربم

دختر منم 3 سال نیمه هس حرف نمیزد کلمات میگفت با جمله 2. جمله ی اونم کم بردمش گفتار درمانی الان بهتر ...

الان چند سالشه من دخترم با اینکه بیش فعالی داشت الان اوکی شده و دارو بیش فعالی رو هم نمیخوره