2777
2789
مرد متاهل چرا باید با دوست دوران مجردی اونم بدون همسرش بره سفر؟؟؟

منم 15 ساله که ازدواج کردم حداقل ماهی دو تا سه بار همسرم یه شب با دوستاش جمع میشن دور همی و منم هیچ وقت مخالفت نکردم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم 15 ساله که ازدواج کردم حداقل ماهی دو تا سه بار همسرم یه شب با دوستاش جمع میشن دور همی و منم هیچ ...

زندگی متاهلی بعد از مدتی تکراری میشه

بخاطر همین داشتن دوس خوب برای دورهمی روحیه بخشه

درسته؟؟

زندگی متاهلی بعد از مدتی تکراری میشهبخاطر همین داشتن دوس خوب برای دورهمی روحیه بخشهدرسته؟؟

از اوایل ازداج مخالفت نکردم دوستای چندین ساله بودن همسرم اولین بود که ازدواج کرد الآنم دیگه همه متاهل هستن و همه هم پایه ی دورهمی مجردی هستن و همسران هیچ کدام مخالفتی ندارن در ماه حداقل دو سه بار جمع میشن 

همون طور که من میتونم با دوستم رفت و آمد داشته باشم و برم خونش و اونم بیاد همسرم هم همین طور 

و خدا را شکر مشکلی هم پیش نیامده 

چی بگم عزیزم .خودت بهتر میدونی.حالا دیگه عادت نکنه.هی هر روز نگه میخوام برم شما با دوستام

ن رفیق باز نیس دوستش گفت دیشب بهش من کلی اسرار کردم

خسته ام....
چرا زندگیو سخت میکنید اینقدر ؟؟؟ الان شما دقیقا نگران چی هستید ؟؟؟

نمیدونم من ی آدم خیلی گیری هستم ک تا دوستش زنگ میزد هزار بار سین جین میکردم اما الان خودم گذاشتم بره

خسته ام....
نمیدونم من ی آدم خیلی گیری هستم ک تا دوستش زنگ میزد هزار بار سین جین میکردم اما الان خودم گذاشتم بره

ادم گیری هستید 😬 

سین جیم برای چی ؟؟ با این رفتارا بهش این پیامو میدید که من بهت اعتماد ندارم و میدونم ممکنه هر کاری بکنی ، 

ازدواج کرده استارت که نیومده 

اولویتش باید شما باشید ولی نباید که قید خانواده و دوستاش را بزنه به خاطر ازدواج با شما ، 

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

منم 15 ساله که ازدواج کردم حداقل ماهی دو تا سه بار همسرم یه شب با دوستاش جمع میشن دور همی و منم هیچ ...

خدا رو شکر همسر من هیچوقت نگفته

البته کلا رفیق باز نبوده حتی مجردیش

لعنت به ذات و وجودت افغانی....