2777
2789
عنوان

چیکارکنم

76 بازدید | 11 پست

تاپیکام هست دوهفته پیش طلای مامانمو توکوچه ازش دزدیدن 

بعد دوهفته خوب نشده 

مامانم آب شده 

دردش اصلا طلاهاش نیست 

از گذشته هر چی ک براش پیش اومده و بخاطر رودروایسی و نتونسته ازخودش دفاع کنه داره همه رو مرور میکنه 

چون دزد طلاهاشم با زبون نرم ازش طلاشو گرفته وجودشو دوست برادرم معرفی کرده 

حالا مامانم انگارزخم دوباره اش سرباز کرده 

همش میگ من سادگی کردم من و رودروایسی گیرکردم 

چیکارکنم کجا ببرمش 

خودم باردارم همش خواب بدمیببنم

مامانم غذا نمیخوره بیرون نمیره 

ازاین شوک بیرون نمیاد 

توروخدا قسمتون میدم براش دعاکنید 

من جز مامانم کسی ندارم

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شکایتی چیزی نکردین.فقط حال هواش عوض کن فکر آدمو دیونه میکنه.هرطور شده باهاش هییییی حرف بزن

چرا شکایت کردیم 

ولی پلیسا هیچ کاری نمیکنن برای همون ثبت شکایت ک بره دادسرا دوهفته نامه بازی کردن 

انگار براشون مهم نیست 

خیلی باهاش حرف میزنم کنار نمیاد

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

حق داره بنده خدا انشالله رسوا بشه دزد طلا ها

انشالله بحق پنج تن اون طلا خرج کفن ودفن اون نامرد بشه

ببرش مسافرت زیارتی. بگو طلاها رو نذر کن

باردارم نمیدونم چ خاکی سرم بریزم

میشه بگی چه طوری بنده خدا را خام کرده؟

تاپیکام هست 

برو بیزحمت بخون 

طلاهای مامانمو دزدیدن

انشالله بحق پنج تن اون طلا خرج کفن ودفن اون نامرد بشه

انشالله پیدا بشه 

واسه خدا کاری نداره خونه دایی منو کلا خالی کردن 

با طلا  با لباس فکر کن هیچ چیزی نذاشتن 

بعد یک ماه کامل دزد ش پیدا شد خودش اعتراف کرد 

انشالله پیدا بشه واسه خدا کاری نداره خونه دایی منو کلا خالی کردن با طلا با لباس فکر کن هیچ چیزی نذا ...

کاش برای مامانم پیدا بشه 

بخاطر مظلومیت مامانم