2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین نظر بدید

83 بازدید | 9 پست

تازه عروسم دوماهه ازدواج کردم

شوهرم بعد هر دعوا بهم میگه که ازت متنفرم و نمیخوامت‌.

همش تو فکرمه‌ جدا شم‌ نمیدونم چه کار کنم با این وضعیت

به طور کلی اعتماد به نفسم له شده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خواهرم

ب فکر جدا شدن نیفت

موقعی که تو خلوت خودتون هستین و  در حالت دعوا قرار ندارین، بهش بگو یه حرف مهمی باهات دارم، برا چی موقع دعوا این حرفها رو بهم میزنی؟ آیا این حرفها رو واقعی میزنی یا از شدت ناراحتی و عصبانیت هست؟

ببین چی میگه

درضمن در ادامه پستم اینم بگم:

اول زندگی مشترک، از آنجایی که دو طرف تازه میخوان در کنار هم زیر یه سقف زندگی جدید و جدی و واقعی رو شروع کنن، ممکنه یه مدت طول بکشه تا بتونین سازش و بعد شناخت کامل رو داشته باشین

پس شادی های عمیق یهویی و غم های عمیق یهویی تا حدی طبیعی هستن

و بعد از شناخت کامل، روال زندگیتون رو غلطک میفته و ان‌شاءالله میفهمین تو شرایط مختلف، باید چطور باشین تا غلطک زندگیتون درست بچرخه

ازداوجتون به چه صورته بوده آشنایت قبلی داشتین یا سنتی

علاقه داشتین بهم همه اینارو در نظر بگیر

دعواتون تا چه حدی هست و اینکه فردیه که تو عصبانیت ها واقعیت احساسش رو میگه یا برای حرص دراوردن حرفی نمیزنه

ولی درهرصورت گفتن اینا درست نیست تو یه شرایط مناسب خارج از قالب گله باهاشون صحبت کن و توافق کنین تو هرشرایطی حرمت و احترام همو حفظ کنین 

اولش این که سعی کن دعوا نکنی چون خانم باید تو خونه آرامش رو برقرار کنه 

بعد هم این که وقتی خال هر دونون خوبه بهش بگو که اون حرف خیلی ناراحتت کرده و چرا این حرف رو میژنه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست