من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
طرف خودش باید بیاد دیگه دلم میسوزه تمام مشکلات خودم یادم میره وقتی میبینمش خیلی دختر پاک و ساده ایه
عزیزم اگه به حرف باشه که طرف باید بیاد تا حالا اومده بود خب شما و خودش هم باید یه حرکتی بکنید خب در نقش معرف در نقش واسطه آشنایی حتی خودش بالاخره اگه ظاهراً اوکی باشه تا حالا تو بیرون کسی به خودش جذب کرده که تمایل داشته باشه
عزیزم اگه به حرف باشه که طرف باید بیاد تا حالا اومده بود خب شما و خودش هم باید یه حرکتی بکنید خب در ...
من خودم خیلی خوش قیافه بودم ولی خواستگار نداشتم معرف ازدواج جور شد البته ما خیلی دختر خونه بودیم نه ارایشی نه تیپی البته الان عوض شدما ب خواهرم میگم خودشو تغییر داده ولی باز ساده اس
یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد