2777
2789
عنوان

اینجا چرا ضعیف کشی میکنن واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 46 پست
منم عین شما از خانم ها خیلی شاکیم .میبینمشون هر جا حالت دفاعی میگیرم به خودم .بخدا از بس حسود .بخیل ...

😐😐😐

امیدوارم حال خوب و آرامش نسیب دلتون بشه و انسان های درستی سر راهتون قرار بگیرن

اما از روی اطرافیانتون تخمین نزنین و درصد تعیین نکنین که

شما خودتونو زدین به اون راه یا چی؟ آقایون میان تو این سایت درخواست دوستی میدن مزاحمت ایجاد میکنن کام ...

بله خودمم چند باری دیدم چند نفره محدودی هستن مطلباشون مناسب نبوده ،ممنون

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما کارمندی احتمالا این حرف رو خیلی از کارمندان خانم بیان می‌کنند

نه من کارمند نیستم.ولی بیرون بر طبق کارهام اداره و غیره و غیره زیاد سرکار داشتم.اگه کارم گیر یه خانم بیوفته گره میوفته بهش باید با زور انجامش بدم.ولی اقایون خدایی راحت کار ادم انجام میدن.

نه من کارمند نیستم.ولی بیرون بر طبق کارهام اداره و غیره و غیره زیاد سرکار داشتم.اگه کارم گیر یه خانم ...

تو جامعه حرف شما رو زیاد میزنن ولی اینجا کتمان میکنن و برعکسش میگن .

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

😐😐😐امیدوارم حال خوب و آرامش نسیب دلتون بشه و انسان های درستی سر راهتون قرار بگیرناما از روی اطراف ...

اطرافیام اتفاقا رودرباستی دارن خوبن.بیرون تو اداره جات. بیمارستان نمیدونم صف نونوایی مدرسه.و غیره. بخدا عزا میگیرم کارم به یه خانم بیوفته.اصلا کار ادما را راه نمیندازن.خودخواه عقده ای و حسود هستن ۸۰ درصدشون.

تکلیف مردی که توی نی نی سایت باشه و از نی نی سایت پیدا کنی بخوای باهاش اشنا بشی مشخصه، لازم به گفتن ...

دقیقا کلا توی مجازی آقا و خانم زیاد این اشتباهارومیکنن

اطرافیام اتفاقا رودرباستی دارن خوبن.بیرون تو اداره جات. بیمارستان نمیدونم صف نونوایی مدرسه.و غیره. ب ...

شما علم معاملات دارین؟

اگر مطالعه کنین متوجه دلیلش میشین قطعا از نظر روانشناسی و علمی توضیحاتی داره

و این به این معنی نیست که کسی حسوده اصلا نسبت دادن حسادت تو مثال های شما خیلی معنی و جا نداره

اینجا دیگ طرفداري مردا رو نکنید خواهشااین سایت مخصوص خانماس همینو بس😆😆مردا برن تایپ مردانه بزنن ا ...

نه اشتباه نکنید صرفا جهت آگاهی و سوتفاهم بین چند نقطه مشترک مطلب و بررسی میکردیم مرسی ازاینکه شماهم سری زدین

اینجا جامعه زنان اسیب دیده است 

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نکته ای عرض کنم این که مردی بیاد مزاحمت ایجاد کنه خب قطعا این کار صحیح نیست و جای بحث هم نداره. ولی ...

بله خب قطعا همینطوره

حرف من رو اشتباه برداشت نکنید لطفا من نمیگم هرکی اینجاست بیکار و علافه . من میگم اون مردی که بیاد بشینه اینجا پای بساط غیبت و... بعدشم بیاد درخواست بده و چرت و پرت بگه اون رسما خاله زنک ب تمام معناست

وگرنه من خودم توی این سایت آقای شاعر و پزشک و معلم دیدم آقای بیکار و علاف و از اینایی که تا لنگ ظهر خوابن هم دیدم

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بله خب قطعا همینطورهحرف من رو اشتباه برداشت نکنید لطفا من نمیگم هرکی اینجاست بیکار و علافه . من میگم ...

قطعا حق با شماست 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

قطعا حق با شماست

ممنون لطف دارید 🌹

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

همین سلیطه های توی جامعه هستن دیگه کلا اینا هستن که افکار جامعه رو نسبت به زن بد میکننالبته در بین م ...

سلیطه بعنی چی ؟هر کسی دیدگاه خودسو داره ،الان خوبه منم بگم چون تو موافق این موضوعی هرزه محسوب میشی؟باید به هم اخترام بزاریم این حرفا یعنی چی