2777
2789
عنوان

خانم هاکی بیداره توروخدا بیاییدشوهرم تاحد مرگ منو کتک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 107 پست
نمیدونم واقعا اخه شاهد از کجا بیاره وقتی خودشون دوتا خونه بودن خیلی قانون عجیب و مسخره ایه

چند سال پیش دامادمون خواهرمو زد خونین مالین اورد پرت کرد در خونه و رفت رفتیم پزشک قانونی گفتن کارت ملی باید اول بیاری اونم پدرسگ هم مدارکو برده بود اخرش چی شد؟!گفتن تا کارت ملی نیاری کاری نمیکنیم ولی اگر بیاری پدرشو در میاریم برات خلاصه هیچی دیگه خواهرم برگشت سر زندگیش اخرم بعد چند وقت با دوتا بچه طلاق گرفت ولیییی زندگیش اصلا خوب نیست چون حمایت نداره گاهی میگم همون شوهر نکبتش کاش بود سایه ش رو سرش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر بی درکی یا ادم وقتی به درجه ای از بی پناه بی کس برسه به نظرم میاد اینارو اینجا میگه چرخ فلک می ...

حالاکی ازشمانظرخواست اینقدبدم میادازادمایی که مث شما توهمچی دخالت میکنن ومیخوان خودشونو خوب جلوه بدن یعنیا متنفرم ....همه دارن نظرات خودشونومینویسن اقا بتوچه به توچه سننه

کارخوبه خدادرست کنه...

دوستان ممنونم از بهم کمک کرذین دیگ ازهوش دازم میرم صبح بشه فقط از ناراحتی مامانم میترسم شرمم میشه مامانم مریض قلب ش دق میکنه بخداقسم من تازه سنگ کلیه دارم مامانم فکر اون بود عصه میخرد اگ بفهمه کمرم اینجوری شده دق میکنه دوستان دعام کنید

هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر
راستش ازابرومون میترسم نمیخام همه نگاه مون کنن بخندن😭بنظرتون برم اونجابگم شوعرم زده کمک میکنت

اگه بری پاسگاه میگن برو در خونت بیاییم صورت جلسه کنیم شده منجمد بشی از سرما در خونت بشین تا پلیس بیاد اونجا اصلا نرو پاسگاه بگو منو انداخته بیرون.. بذار دوتا شاهدم ببینه پلیس اومده دم در.. دختر بذار بترسه شوهرت.. چیزی نمیشه بخدا.. مردم اینقدر گرفتارن تا شب یادشون میره چی شده  پلیس اومد نیومده.. ول کن این حرفا رو 

چند سال پیش دامادمون خواهرمو زد خونین مالین اورد پرت کرد در خونه و رفت رفتیم پزشک قانونی گفتن کارت م ...

بخدا الکی میگن خاله منم پارسال کتک خورد مدارک شناسایی نداشت به قول شما گفتن اگه داشتی شوهرتو مینداختیم زندان امسالم که داشت شاهد خواستن اتفاقا اینم داره طلاق میگیره خیلی بی پناهه خدا به زنان سرزمینم کمک کنه خواهرتون مهریه نگرفت ؟بچه هاش چی شدن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

حالاکی ازشمانظرخواست اینقدبدم میادازادمایی که مث شما توهمچی دخالت میکنن ومیخوان خودشونو خوب جلوه بدن ...

دقیقا خوب جواب خودت وادی به تو چه تاپیک زده منم از ادمی مثل شما بدم میاد مطمعنا روزی مثل امروز یکی از شما رو قضاوت میکنه اون موقع ام معتی دخالت خوب جلوه دادن میفهمی

عزیزم احساسی تصمیم نگیر ببین میتونی بعد طلاق مستقل زندگی کنی بعدا از خونه بزن بیرون چون الان هرجا بری طلاق باید بگیری ولی سعی کن جدا بشی سلامتیت مهمه اگه رفتی حتما برو پزشکی قانونی بزا لا اقل یه مدرکی باشه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
دقیقا خوب جواب خودت وادی به تو چه تاپیک زده منم از ادمی مثل شما بدم میاد مطمعنا روزی مثل امروز یکی ا ...

اخه ادم عاقل منکه نگفتم طرف داره دروغ میگه بهش گفتم چجورحال داشتی بیای تاپیک بزنی حالااون بدبخت هم جوابموداد امانمیدونم توچرا...سوخته

کارخوبه خدادرست کنه...
اخه ادم عاقل منکه نگفتم طرف داره دروغ میگه بهش گفتم چجورحال داشتی بیای تاپیک بزنی حالااون بدبخت هم ج ...

سوختن که بیشتر به حرفای شما میخوره ولی من روزی جای این ادم بودم

نمیخوام باهات هم کلام شم نریپ

راستش ازابرومون میترسم نمیخام همه نگاه مون کنن بخندن😭بنظرتون برم اونجابگم شوعرم زده کمک میکنت

برا چیزی بخندن یعنی چی پاشو خودتو جمع کن الان به فکر خودت باش نه ابرو زنگ بزن ۱۱۰خودشون می‌برنت بیمارستان شاید چیزیت شده باشه گور بالای آبرو اگر قرار آبروی کسی بره ابرو شوهرت میره