جوری با مشت از کمرم زده ک نمیتونم پاشم نمیتونم پای ام رو تکان بدم چیکارکنم بنظرتون هرچی گریه میکنم زنگ بزن امبولانس بیاد نزد گفت هواک روشن بشه ازخونع من برو دعوا هم سر این شدک دیدم یه زن ها پیام داده بهش باعصیانیت گفتم اونم منو اینجوری کرد گف خوب کرذم توروخدابگیدچیکارمنم
هیچ مردی به تایپیکای من نیاد من یه زن متاهل و بدم میادبانامحرم نوشتن ردوبدل کنم مچکر
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مدرک دارم رفته زن صیغه کرد مدرک شودازم تازه ازاون زن تموم کرده بودک باز خیانت شودیدم
صیغه مدرک نمیشه برات میگن خلاف شرع نکرده ولی کتک و از خونه بیرون انداختن چرا!به دردت میخوره به شرطی که ثبت بشه نامه پزشک قانونی استشهاد پلیس برای اینکه انداختت بیرون همین کتک نامه بگیری دیه براش میاد چوب میکنن تو استینش اگر پیگیری کنیا