2777
2789

الان ی پست ازش اومد تو اکسپلورم داشت قرارداد کار امضا میکرد نمیدونم تو گوشی فروشی بود چی بود تا اخر ندیدم

از حالت چهره و میمیک صورتش حس میکنم پشیمونه که این کار رو کرد میگف از قرارداد فیلم رسیدیم ب قرارداد کار

به شهره فکر میکنم و نقش هایی که داشت میگم چه حیف کرد خودشو 

تو که این همه سال تو اون جسم تحمل کردی کاش یکم دیگه هم تحمل میکرد

صد البته که من جای اون نبودم و نیستم صرفا نظر خودمو میگم

خیلی هم نامرتبه اخه مرد یکم ب خودت برس حداقل

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

عذابی که میکشن با جسم بیگانه خیلی بیشتره از عذاب بعد عملشون

بعدم مرتب نبودن ریشاش بخاطر اینه که هنوز دارو درمانی میشه، روندش تکمیل نشده

و خب تمام دوستاش غریبه شدن، توی شرایط سختی گیر کرده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

آره واقعا 

میگه دوست داشتم اولین کت شلوارم کت شلوار دامادی باشه 

حالا مثل اینکه واسه این کار میپوشه

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دل ادم میگیره 

اینهمه سال زندگی کرد در جسمی که نخواسته 

خیلی سخته خیلی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

چه عشوه هایی میومد تو فیلما ،اصلا فکر نمیکردم این بخواد مردونه باشه،یبار اتفاقی تو اکسپلور فیلمشو دیدم ک خونه زندگیش بهم ریخته بود یه صبحونه نمیتونس برا خودش درست کنه

عشق یعنی لا فتی الا علی عشق یعنی رهبرم سید علی

زندگی همه ارزشش به همین چالشه 

چه چالش خانوم سختیهای خودشو داره چه چالش اقا

با چالش اقا بودن نتونست کنار بیاد چون تو زمینه کار و پول در اوردن به مراتب سختره

زندگی که الان داره اکثر مردم دارن اون خونه بدو دو خرید کار تو اسنپ همینه دیگه زندگی اکثر جامعس 

گاهی تو زندگی مردونه هیچ دوستی نداری حتی شده 6 ماه هم بره تو اتاق کسی نمیاد بگه مرده ای یا زنده

منم نظرم همین درسته خیلی اذیت شده اما کاش تحمل میکرد

البته قطعا تحملش کارسختی بوده

ولی واقعا‌ در جسم شهره لرستانی خیلی درخشان بود بازی خوب وسبک عالی

من بعد ازعملش ودوست ندارم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!