2777
2789
عنوان

مادر من اینقدر گیر نده برو زن بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 92 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو رو تویی اشتباه نگیر خودتو بامندوما خیلی بی جا میکنی میگی برو خصوصی چت کنحرف دهنتو بفهم پس

عاو

راستی توی امضاتم زده بودی متاهل (=

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه ولی ریپلای نکن منو که میشناسم ایشون ادم محترمیهدوست دارید توی خصوصی چت کنید کسی جلوتونو نگرفتهولی ...

دوست گرامی‌

چرا الان دارید اعصاب خودتونو خورد میکنید 

منظور فقط خندیدن با هم هست 

اونقدر هم شعور داریم که اینجا همه جز یه خانواده هستیم

لطفا بزرگش نکنید 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

عاوراستی توی امضاتم زده بودی متاهل (=

...به تو نیومده 

حداقل مثل تو تجربه خصوصی رفتن رو ندارم خداروشکر هرچی هست وسط سایته نه تو خصوصی😉🤣

الانم هرچقدر خواستی از تجربیات خودت بگو بدون اعتنا کردن بهت اعلانت پاک میشه😅

متاهل🧸

خانمها و اقایون دعوا راه نندازید هر کسی این حقو داره طبق تفکر خودش نظر بده تاپیک بد بود من معذرت میخ ...

کی خواست شمارو به زور بفرسته بهشت

اینجا سایت عمومیه و خیلیا تاپیکارو میخونن و شما حق نداری هر تاپیکی که دلت خواست بزنی

یاد بگیرید که توی اجتماع هستیم و نمیشه هر کس طبق میل خودش رفتار کنه

شما میخوای به زور مارو بفرستی جهنم

نخوایم این تاپیکارو ببینیم کجا باید بریم؟؟؟🤨

اومدی توی سایتی که ۹۰ درصد خانومن و اینجوری طلبکارم هستی که ما معلم اخلاق شدیم؟

دفعه اخر باشه همچین تاپیکی میزنی دفعه بعدی ببینم نی نی یارو تگ میکنم این بارو میگذرم فعلا.

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

عاوراستی توی امضاتم زده بودی متاهل (=

خدایی من تو رو شبا تا صب تو تاپیکا میبینم خیلیم تند حرف میزنی با کاربرا فاذا مازا ؟

وابده بیخیال خیلی زشته کاربرا ک ارثتو نخوردن میپری بهشون

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
دوست گرامی‌چرا الان دارید اعصاب خودتونو خورد میکنید منظور فقط خندیدن با هم هست اونقدر هم شعور داریم ...

تو طرف حساب من نیستی احوالاتت از محتوای تاپیک زدنت معلومه

یه مرد بیکار علاف که از نمک پرونی های جنسی لذت میبره

سکوت کن تو حرف بزرگترا هم دخالت نکن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تو حیفه زن بگیری انقد استعداد شاعرانت حیف میشه 🤣😂

والا همه همینو میگن 

بخاطر همینه تا الان موندم 😅

هرچند دخترای الان دنبال ادم عاقل هستن 

ما رد داده ور دل ننمون نشستیم کلی هم حال میکنیم 😅

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

چیشده گرفتید ب هم😂

اومد گفت گزارش بزنید نمکدونو بعد من اصلا تاپیکو نخوندم دقیق ببینم چیه

بعد بهش گفتم نیاز به گزارش نیست میشناسمش محترمه اکثر نینی سایتی هام میشناسنش

بعد یه کاربر دیگه اومد گفت چرا ازش بااین تاپیکش دفاع میکنی رفتم قشنگ خوندم دیدم ارع راست میگن بد نوشته

حالا کاسه داغ تر از آش شده تجربیات خودشو به من نسبت میده

متاهل🧸