2777
2789
عنوان

ی نفر اومد تو حیاط خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 59 پست
داداشم پیشمه منتظر نشستیم ببینیم کی درو هل داده .چماق دارم تو خونه ..مخم داره میترکه

شایدم بادی گربه ای چیزی بوده شایدم چیزی افتاده یا از خونه همسایه است هوشیار باشید ولی زیاد استرس نداشته باش ایشالله چیزی نیست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای شانس آوردی داداشت امشب اومد اگ تنها بودی چی!! هیچوقت تنها نمونی شب ها خطرناکه اینجوری و اینکه خوب شد قفل کردی همیشه قفل کن حتما فهمیده شوهرت نیس تنهایی اومده ببینه در باز میشه یان

من الان دارم میلرزم از ترس بخدا

شایدم بادی گربه ای چیزی بوده شایدم چیزی افتاده یا از خونه همسایه است هوشیار باشید ولی زیاد استرس ندا ...

ایشالا ولی در میخواست باز بشه انگار ی نفر داشته بازش میکرده واسه همین دو قفله کردم درو ک نتونن باز کنن..بیشتر واسه پسرم میترسم وگرنه خودم زیاد مهم نیستم

کارما💫

وای شانس آوردی داداشت امشب اومد اگ تنها بودی چی!! هیچوقت تنها نمونی شب ها خطرناکه اینجوری و اینکه خو ...

اره بخدا..ب شوهرم گفتم میخوام تنها باشم نزاشت خوب شد ک داداشم اومد .. قبل بچه دار شدنم ۴ ماه تنها تو خونه خوابیدم نمیدونم چ جرئتی داشتم

کارما💫

وای شانس آوردی داداشت امشب اومد اگ تنها بودی چی!! هیچوقت تنها نمونی شب ها خطرناکه اینجوری و اینکه خو ...

فکرشو بکن من خوابم سنگینه اگه داداشم نبود ی نفر میومد تو چه بلایی سر من و پسرم میومد😭

کارما💫

یاد یه بنده خدایی افتادم تعریف میکرد توی روز یکی وارد خونه شده اینا هم توی پذیرایی دراز کشیدن و پتو رو سرشون بعد دختره فهمیده یکی وارد خونه شده از زیر پتو دید میزده گذاشتن کارشو کرده رفته خورده ریز دزدیده بوده این قضیه مال چند سال پیش بوده ما باورمون نشد ولی الان که فکر میکنم اگرم یه درصد واقعی بوده چه جراتی داشته دزده که کسی خونه بوده اومده و چه فازی داشته حداقل قصد جونشون نکرده الان اینجوری نیستند دزدن دزدای قدیم 😂

یاد یه بنده خدایی افتادم تعریف میکرد توی روز یکی وارد خونه شده اینا هم توی پذیرایی دراز کشیدن و پتو ...

اون خانواده اگه اشتباه نکنم رشتی ۲ سال گروگان بودن🦦..ادم اینارو میشنوه بیشتر میترسع

کارما💫