2777
2789
عنوان

تو خدا به مهمون چطور بگم نیاید که ناراحت نشن

| مشاهده متن کامل بحث + 2513 بازدید | 128 پست
میدونی آخه اونا خودشون ،خیلی تمیزن یعنی خیلیا منم چند بار اومدن خونه م تمیز بوده ولی الان واقعا کثیف ...

چجوری روشون‌میشه خودشونو مهمون میکنن

من حتی کسی رو دعوت کنم و بیاد بخوره و بره بازم اگر خیلی دوس دارم برم خونشون فقط منتظر میمونم دعوتم کنه،نه اینکه سریع برم تلافیشو دربیارم.

انگار جاموندن.

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

پول نداری چجوری میخواستی تاعید وسیله عوض کنی.لابد ماه بعد پول میاد دستت.میتونی قرض کنی ماه بعد قرضتو ...

عزیزم فقیر نیستیم که فقط به قول شما باید قرص کنم برنامه ها بهم میریزه 

ولی خوب با مهمونی الان با این هزینه ها برنامه هامون می‌ریزه بهم گلم 

حتی بعدشم تو پست های بعدی ،گفتم بهشون بگم دارم خونه رو رنگ میزنم بیایم بریم رستوران ،چون واقعا باز تو تاپیکات گفتم از مریضی وافسردگی شدید دوهفته خلاص شدم،اصلا به خونه نرسیدم ،الانم که خوب شدم،یهو گذاشتم برای خونه تکونی عید چون واقعا کسی خونه م نمیاد ،که اینجوری شد 

اگرم بیان خونه من باید کلی وسایل بخرم ،با رستوران فک نکنم قیمتها فرق کنه ،ولی تقریبا تا چند هفته تمام برنامه هام بهم می‌ریزه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری روشون‌میشه خودشونو مهمون میکننمن حتی کسی رو دعوت کنم و بیاد بخوره و بره بازم اگر خیلی دوس دارم ...

کلا خیلی گشت وگذارین

به خاطر همین میگم می‌دونم شامم میمونن ،تا صبح هم میخوان قلیون بزارن وبیدار بمونن ،میشناسمشون دیگه 

عزیزم فقیر نیستیم که فقط به قول شما باید قرص کنم برنامه ها بهم میریزه ولی خوب با مهمونی الان با این ...

بگو حقیقت خونم نامرتبه ببرشون کافه لااقل

رستوران بازم خرجت زیاد میشه

کافه با به دورِ همی و چیپسو میوه دلستر سرو تهشو هم میاری.

دیگه مگر خیلی بیشعور باشن پاشن بیان رستوران سریع تقاصِ شامی که بهت دادنو بگیرن

فکر کنم پذیرایی در حد چند نوع میوه و غذا و دسر منظورشونه که خب حق دارن گرون میشه

منظور منم همینه گرون میشه ،گرون میشه وبرنامه هامون می‌ریزه بهم وگرنه فقیر بی پول نیستیم 

ولی خوب با مهمونی الان با این هزینه ها برنامه هامون می‌ریزه بهم ،دیدم من تو خونه هم بخوام شام بدم والا با بیرون قیمت فرق نمیکنه گفتم بگم به مناسبت تولدمم بیان رستوران که استرس کثیفی خونه هم نکشم

حتی بعدشم تو پست های بعدی ،گفتم بهشون بگم دارم خونه رو رنگ میزنم بیایم بریم رستوران ،چون واقعا باز تو تاپیکات گفتم از مریضی وافسردگی شدید دوهفته خلاص شدم،اصلا به خونه نرسیدم ،الانم که خوب شدم،یهو گذاشتم برای خونه تکونی عید چون واقعا کسی خونه م نمیاد ،که اینجوری شد 

اگرم بیان خونه من باید کلی وسایل بخرم ،با رستوران فک نکنم قیمتها فرق کنه ،ولی تقریبا تا چند هفته تمام برنامه هام بهم می‌ریزه 

نمی دونم به خدا خجالت میکشم چون واقعا فرستم خیلی کثیفه میخواستم برای عید وسایل جدید بخرم ،اصلا فکر ن ...

خیلی بده بری ی جایی بخوری بعدبخوان بیان سرت بزنن بهونه بگیری منم بچه کوچیک دارم تازه پسرم هسته عید فرشام شستم ک هیچی اول اذرم بازم شستم ادم ک نباید عید ب عید فرش بشوره یاب خونه سرسامان بده بعدم قبل ازاینی ک رفتی خوردی باید فکراینم میکردی ک هرخری نی جواب دادن داره ک الکی بهونه بگیری

آقای قاضی(: #دختر بودن یعنی؛  #مردن آرزوهات تو سن #نوجوونی'..!🖤️

یا حقیقتو بگو یا پاشو برو اورژانس یه سرم تقویتی بهت وصل کنن، که اگر خواستن بیان عیادت دروغ نگفته باشی

بعید میدونم وقتی ببینن حالت خوب نیست بازم بیان خونت!

بعدم خونت رو مرتب کن و یه روز بهشون بگو بیان تا دلخوری پیش نیاد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بگو حقیقت خونم نامرتبه ببرشون کافه لااقلرستوران بازم خرجت زیاد میشهکافه با به دورِ همی و چیپسو میوه ...

عزیزم حالا چند ساعت دیگه این پیامو بهشون میدم 

چون خودشون هم با پیام گفتن می‌آییم 

ببینم چی میگن 

سلام آزاده جان الان پیامتو دیدم ،راستش دیروز روم نشد فرشامو دادم قالی شویی رنگ کارم داره خونه رو رنگ میکنه بیایین بریم رستوران گلها اون هفته هم تولدم بود یهو برای تولدمم میشه 

به ارزو نسرینم بگو ببین چی میگن 

بعدم این چطور کاری ک پول بوتاکس داری بدی ولی برایک یادوساعت ک مهمون میاد پول نداری ی شیرینی یاب جاش میوه باشام بدی😂ی چیزی بگو ادم خندش نگیره

آقای قاضی(: #دختر بودن یعنی؛  #مردن آرزوهات تو سن #نوجوونی'..!🖤️

منظور منم همینه گرون میشه ،گرون میشه وبرنامه هامون می‌ریزه بهم وگرنه فقیر بی پول نیستیم ولی خوب با م ...

فرق که میکنه ولی ازین افسردگی و حالِ خرابت بهتره.

میخوای عصابت خراب شه و همون پولِ رستورانو بری خرج دارو دکتر کنی،خب خرج رستوران کن هم خوش میگذره همم فکرت درگیر نیست.

افرین فکر خوبیه دیگه بهش فکر نکن پس

بعدم این چطور کاری ک پول بوتاکس داری بدی ولی برایک یادوساعت ک مهمون میاد پول نداری ی شیرینی یاب جاش ...

🤣بیشتر مشکلم کثیفی خونه  هست ،پول یه جور جور میکنم 

فقیر نیستیم فقط برنامه هامون می‌ریزه بهم ،وگرنه به خاطر هزینشم نمیگم حتی بعدش تصمیم گرفتم بگم بریم رستوران تولدمم اون هفته بود

بعدم این چطور کاری ک پول بوتاکس داری بدی ولی برایک یادوساعت ک مهمون میاد پول نداری ی شیرینی یاب جاش ...

دوساعت دارم برای همه توضیح میدم،بی پول نیستم که فقط اگر بخوام خرج کنم برنامه هام می‌ریزه بهم 

بهم گفتم کن به خاطر افسردگی مریضی اصلا نتونستم به خونه برسم الان دوهفته خوب شدم ،تو کاربری دیگه تمام جریان هست ،چندتا هم دوست خوب دارم که منو میشناسن،من فقط مشکلم کثیفی خونه هست وگرنه حتی گفتم بهشون میگم به مناسبت تولدم بیاین بریم رستوران ،منم فقیر نیستم که فقط برنامه هام می‌ریزه بهم 

اونا هم چند بار اومدن خونه من هم مرتب بوده هم پذیرایی خوبی کردم ،پلی خب آدم دیگه گاهی یا حوصله ندارم یا مثل من خونش کثیفه 🤣یا بی پوله 

کلا خیلی گشت وگذارینبه خاطر همین میگم می‌دونم شامم میمونن ،تا صبح هم میخوان قلیون بزارن وبیدار بمونن ...

اتفاقا بزار بیان ی بارکی فرشاتو بده بشورن تو مهمونی استرس کثیفی فرش نداشته باشی

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
یا حقیقتو بگو یا پاشو برو اورژانس یه سرم تقویتی بهت وصل کنن، که اگر خواستن بیان عیادت دروغ نگفته باش ...

حتما که دعوتطون میکنم 

الان گفتم روم نمیشه بگم نیاین

بهش پیام بدم بیاین بریم رستوران 

این پیام رو بدم 

سلام آزاده جان ،الان پیامتو دیدم ،راستش فرشامو دادم قالی شویی ،دارم رنگ میزنم ،دیروز بیرون بودم حواسم نبود بگم بهت 

بیاین شب  بریم رستوران گلها ،اون هفته هم تولدم بود به مناسبت تولدم میشه 

به ارزو نسرین بگو ببین چی میگن 

این پیام بدم اگر بفهمن که نمیام اگر اومدن دیگه میریرم رستوران دیگه ،فک نکن از خساست میگن نیاین