2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه؟

من لاغر بودن چاق شدم الان دوباره یکم وزنم اومده پایین میخوام دوباره شروع کنم ولی شکم درمیارم

میترسم باشگاه برم میگن ورزش باعث میشه چربی بیاد پایین و سینه کوچیک بشه 

از طرف دیگه میگن اگه خیلی شکم کار کنی بدن حالت هفت و کمر باریک نمیشی برعکس مربع میشی و هجم میگیره؟؟؟؟

یس

قوربونت 🎀💕

[]

من لاغر بودن چاق شدم الان دوباره یکم وزنم اومده پایین میخوام دوباره شروع کنم ولی شکم درمیارم

میترسم باشگاه برم میگن ورزش باعث میشه چربی بیاد پایین و سینه کوچیک بشه 

از طرف دیگه میگن اگه خیلی شکم کار کنی بدن حالت هفت و کمر باریک نمیشی برعکس مربع میشی و هجم میگیره؟؟؟؟

من لاغر بودن چاق شدم الان دوباره یکم وزنم اومده پایین میخوام دوباره شروع کنم ولی شکم درمیارممیترسم ب ...

شکم که، باید هوازی کار کنی، شکمت بزرگ نشه

کلا ورزش و شروع کنی، شکمتم خوش فرم میشه

مشکل گودی کمرتو حل کن

یواش غذا بخور

خووب بجوش

نمک و قند و شکر و چیپس و هله هوله رو حذف کن

بیشتررر گوشت و تخم مرغ و شیر و پروتیین بخور تا برنج و ماکارانی

سینه شما با تمرینات سنگین بدنسازی اب میشه، اونم نه در حدی ک همشو از دست بدی😂

فیتنس برو، غذای سالم و مقوی بخور

بدنسازی نروو

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
شکم که، باید هوازی کار کنی، شکمت بزرگ نشهکلا ورزش و شروع کنی، شکمتم خوش فرم میشهمشکل گودی کمرتو حل ک ...

همه نداره خواهر 😂😂 کلا یه مشته اصلا دلیل اصلی ک میخوام چاق شم سایز سینه هست 

مرسی که وقت گذاشتی 🎀💋

قوربونت 🎀💕[]من لاغر بودن چاق شدم الان دوباره یکم وزنم اومده پایین میخوام دوباره شروع کنم ولی شکم د ...

اگه منظورت بدنسازیه که بدن خانما هفت نمیشه مگه اینکه سوم مصرف کنن ،،کلا زنا فرم میگیرن اون حجمی که تو عکسا میبینی واسه سومو هست نه تمرین ،تمیز ترین و متقارن ترین بدن و بعد از یک سال تمرین بدنسازی با یه تغذیه سالم میتونی داشته باشی ،،واسه سینه هم تمرین قفسه بگو واست کمتر بنویسه چون بافتش چربیه کوچیک میشه اما نه اونقدر که تو ذوق بزنه،،،،

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

واسه سینه من رازیانه میخورم خوب شده نسبتا بزرگ شد

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
همه نداره خواهر 😂😂 کلا یه مشته اصلا دلیل اصلی ک میخوام چاق شم سایز سینه هست مرسی که وقت گذاشتی 🎀� ...

سینه ت چاق نمیشه با ورزش

پایین تنه تو تقویت کن

موفق باشی🌹❤

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱