2777
2789
عنوان

کیا بخاطر شرایط منصرف شدن از بچه اوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 40 پست
عزیزم چه شباهتی بین شرایط متوسط مردم ایران با ایلان ماسک میبینید؟!واقع گرا باشیداستثناهای جهان که نب ...

هرچی جای خودش 

نمیگم حیوان داشتن بده

ولی ی سری ها انقدر میگن شرایط بده و فلان خرج حیوان خانکی میکنن ماخی خداتومن ولی بجه و عیب و عار میدونن.پس این کشور دست کی بسپاریم افغانیا؟؟؟؟همینجور ک اینا میزان منقرض شدیم رفته

بستگی داره ب شرایط زندگی

یکی فقط با پوشک و لباس برند میتونه بچه بزرگ کنه

یکی با لباس معمولی و پوشک ساده

اینجور نظرات بیشتر مردم زده میکنه

همه زوجای جوان باید دوتا بیارن 

کشورمون دست کی بدیم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
نترس من اگه با خودم بود الان سومی رو باردار بودم منم همش فکر آینده ی پسرم بودم الان باردارم حتی پسر ...

بیار حالا انگار افغانیا اوردن ۵ تا ۵ تا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین امثال شماها باعث شدین ملت از زیر بچه داری دربرن بعد سگ و گربه بیارن بزرگ کنن اون وقت افغانیا سا ...

حالتون خوبه؟!

کسی جلوی زاییدن شما رو کرفته؟!

توی سایت تبادل نظر سوال کردین بعد تحمل جواب واقع بینانه ندارید؟!

میخوای زاد و ولد کنی چرا اسمون ریسمون میبافی؟! یه بار ایلان ماسک رو الگو قرار میدی یه یار افغانی ها رو!

سگ و گربه دیگران هم نه به من ارتباطی داره نه به شما. زندگی خودشونه هرجوری دلشون بخواد پیش میبرن

هز موقع اومدن اینجا تاپیک زدن و نظر خواستن برید جواب بدین بهشون

الان شرایط شما با ایلان‌ ماسک یکیه ؟ 🙄

باید ایرانیا بچه بیارن شرایط سخته ولی با مدیریت میشه اورد کشورمون دست کی بدیم افغانیا؟اینجور پیش بره دیگه کشورمون میشه کاملا کابل

هرچی جای خودش نمیگم حیوان داشتن بدهولی ی سری ها انقدر میگن شرایط بده و فلان خرج حیوان خانکی میکنن ما ...

من و شما در جای تعیین تکلیف برای همه نیستیم

شما دوست داری ده تا بیار

به کسی ربطی نداره

همون طور که بچه دار نشدن دیگران به شما ربطی نداره

شرایط هم یه چیز نامرئی نیس که با گفته مردم بخواد بدتر یا بهتر بسه

همه دارن با پوست و گوشتشون شرایط رو درک میکنن، به حرف من و شما نیس

اگر احساس میکنید این شرایط برای شما خوبه و راضی هستین و بچه هاتون رو شایسته زندگی توی این وضعیت میدونید خوب بیارید

من و شما در جای تعیین تکلیف برای همه نیستیمشما دوست داری ده تا بیاربه کسی ربطی ندارههمون طور که بچه ...

من میگم اصلا ایلام ماسک بیخیال شرایطم بده 

از مریخ نیمدم که خبر دارم چقدر بده وضع

ولی من میگم اینکه بگیم خواهر برادرا سر نمیزنن یا باهم بدن بهانه هست همه هم اینجور نمیشن

از طرفی منظورم اینه افغانیا با همین شرایط بده ما صف بستن برا زایمان

چرا ما نتونیم بچمون بزرگ کنیم  تو این شرایط

حداقل اینه کشورمون ب نسل درست از نژاد خودمون بسپریم.

من و شما در جای تعیین تکلیف برای همه نیستیمشما دوست داری ده تا بیاربه کسی ربطی ندارههمون طور که بچه ...

اصراری هم ندارم همه بچه بیارن.

شما امپر چسبوندی

من میگم اصلا ایلام ماسک بیخیال شرایطم بده از مریخ نیمدم که خبر دارم چقدر بده وضعولی من میگم اینکه بگ ...

عزیزم اون افغانی که مهاجرت غیر قانونی کرده و وسط اون همه بدبختی پشت سرهم میزاد اصلا کیفیت براش مهم نیس

بله، با یه خونه اندازه یه اتاق و روزی دو لواش نون و یه دست لباس دست دوم هم میشه بچه بزرگ کرد، اصلا میشه بچه رو در کمال بی مسئولیتی نیروی کار دونست و فرستادش دنبال گدایی و فا ل فروشی و…

شما انگار ذهنتون مرتب نیست، دنبال شعار دادن هستین، ادم واقع گرا وقتی میخواد یه مسئولیت اونم به این بزرگی رو به عهده بگیره، اول شرایط خودش و امکاناتش رو میبینه بعد مزایا و معایب اون مسئولیت رو و در نهایت به تصمیم اگاهانه میگیره

دیگه اینکه فلان کسک چند تا زاییده ‌ اون یکی در مورد بچه ها چی گفته و… اهمیتی نداره

باید ایرانیا بچه بیارن شرایط سخته ولی با مدیریت میشه اورد کشورمون دست کی بدیم افغانیا؟اینجور پیش بره ...

بایدی که وجود نداره 😅

ایران یه ابر سرزمین فوق العاده بود که با حماقت و بی خردی ویرانش کردن . من به شخصه هیچوقت به بچم ظلم نمیکنم که بخوام تو کشوری به دنیاش بیارم که پاسپورتش بی ارزش ترین پاس دنیاس

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

هرچی جای خودش نمیگم حیوان داشتن بدهولی ی سری ها انقدر میگن شرایط بده و فلان خرج حیوان خانکی میکنن ما ...

اتفاقا من جزو کسایی هستم که سگ و گربه دارم و خیلی هم خرجشون میکنم . اما حاضر نیستم تا زمانی که ایرانم بچه دار شم 

اصلا دوس ندارم بچم وارد اجتماع بیمار ایران بشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan