2777
2789
عنوان

فیلم ایرانی قیف ( جهت اطلاع رسانی و اشتراک تجربه شخصی)

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 43 پست
تاحالا نقد هاش وخوندی؟ یکی ازبدترین فیلم های سینمای ایران تو رده بندیداستان بی محتوا وپرت پایان نامف ...

آره اتفاقا اینقدر ذهنم درگیر شد همون شب رفتم نقدشم خوندم قبلش گفتم شاید من مفهوم رو خوب درک نکردم و دقت نکردم ولی بعد دیدم نقدشم به نظر من نزدیک بود 

کاش به جای این محتوای چرت سریال هفت فصل دومش امسال میومد 😑 

من خودم کلا خیلی کم سریال میبینم ولی سریال هفت جزو معدود سریال هایی بود که دوست داشتم واقعا دنبالش کنم نمیدونم دیدی یا نه

آره اتفاقا اینقدر ذهنم درگیر شد همون شب رفتم نقدشم خوندم قبلش گفتم شاید من مفهوم رو خوب درک نکردم و ...

من توام یا تو من

ازپارسال منتظر فصل دو سریال هفتم خدایی خیلی خوب بود

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فیلم رمانتیسم عماد وطوبی رو دیدی؟

کاش همه خانواده ها این فیلم وببین

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
آره واقعا داستانش کشش دنبال کردن رو توی بیننده ایجاد میکرد😄

مخصوصا با تیرخوردن اون دختر تموم شد خیلی درگیرشد ذهنم😂

آره اونم دیدم

من دوست داشتم فضای گرم و دلنشین دیالوگ های راحت شاید یکم تخیلی بود ولی عبرت امیز بود به نظرم

مخصوصا با تیرخوردن اون دختر تموم شد خیلی درگیرشد ذهنم😂

آره حالا یه چیز بگم شاید برات خنده دار باشه 

من فصل ۱ و ۲ زخم کاری علی رغم تعریف های زیاد رو ندیدم اصلا انگار هی برام اسپویل میکردم خوشم نمیومد ببینم  ولی یهویی یه شب وقتم آزاد بود تصمیم  گرفتم  ببینم فصل ۳ رو دیدم ۴ هم دارم دنبال میکنم 😂 خلاصه اینکه اونم خوبه ولی باز هفت رو بیشتر دوست دارم 

آره حالا یه چیز بگم شاید برات خنده دار باشه من فصل ۱ و ۲ زخم کاری علی رغم تعریف های زیاد رو ندیدم اص ...

نه چرا خنده دار

منم پیش میاد یهو ازوسط فیلم ببینم

زخم کاری فصل یکش بهتربود

خودم به شخصه فصل های دیگه رو فقط برای به اتمام رسوندن دنبال کردم

فیلم های نمایش خانگی فقط فصل یک شهرزاد

پوست شیر گناه فرشته رو خیلی دوست داشتم

جنگل اسفالتم تقریبا خوب بود

مرداب معمولی رو به خوب

افعی تهرانم همینطور

گردن زنی و دوست ندارم ادم های قصه سردرگمن 

خاتون وجیرانم دوست داشتم❤️

😂😂😂نمیدونم فیلمی موند یانه

من دوست داشتم فضای گرم و دلنشین دیالوگ های راحت شاید یکم تخیلی بود ولی عبرت امیز بود به نظرم

آره اون بازیگر مردش که فوت کرد اتفاقا دیدمش ناراحت شدم مخصوصا اینکه اولین فیلمی که از اون بازیگر دیدم سریال گرگ و میش بود ( نقش برادر یاسمن ) از اونجا خوشم اومد فیلماش رو دنبال کنم که دیگه عمرش به دنیا نبود خدا بیامرزه بازیش رو دوست داشتم گرچه مثل خیلیا زیاد معروف نیست ولی دوست داشتنی بود 

آره اون بازیگر مردش که فوت کرد اتفاقا دیدمش ناراحت شدم مخصوصا اینکه اولین فیلمی که از اون بازیگر دید ...

اره دقیقا حسام محمودی روحش شاد

بازیگر دلنشینی بود وایبش مثبت بود

نه چرا خنده دارمنم پیش میاد یهو ازوسط فیلم ببینمزخم کاری فصل یکش بهتربودخودم به شخصه فصل های دیگه رو ...

بین همه اینا که گفتی فقط فصل ۱ شهرزاد همون تایم  پخشش کامل دیدم و فصل دو به صورت گزیده دیدم و اخیرا افعی تهران رو کامل دیدم بقیه رو چون موضوع عاشقانه طور داشتند حس خوبی نداشتم و  ندیدم  و اساسا به حال و هوای این روز هام نمیخورد 

نمیدونم همچین حسی داری یا نه ولی من کمتر فیلم و سریال ایرانیه که نتونم حدس بزنم موضوع از چه قراره و چطور قراره پایان پیدا کنه خیلی پیش اومده اول فیلم رو دیدم تا تهش فهمیدم چی میشه هی حدس میزدم و حدسم که درست در میومد حس پوچی از فیلم می‌گرفتم همش دوست دارم یه طوری غیر قابل پیشبینی باشه نتونم حدس بزنم هیجانی باشه ولی خب ۹۰ درصد نیست اساس موضوعات تکراری و یه حالت اشباع شده دارند 

مثلا مورد فان اینکه تیپیکال ۹۹ درصد فیلمای ایرانی اینطوریه که یبار نشد یکی توی فیلم حالت تهوع سرگیجه و این موارد رو داره بگن مریضی خاصی داره یا حتی مسموم شده امکان نداره اصلا تصمیم بر اینه که قطعا بارداره 😂 حالا درسته تبلیغ ریز و سوسکی هم داره ولی دیگه یه تنوع هم بد نیست 😂

بین همه اینا که گفتی فقط فصل ۱ شهرزاد همون تایم پخشش کامل دیدم و فصل دو به صورت گزیده دیدم و اخیرا ...

😂😂😂اره دقیقا اما من برای سرگرمی میبینم یکی هم اینکه چندنفریم فیلم هارو میبینیم و تحلیل وفلان نمیخوام کم بیارم😅