2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیروز غروب یه چرت اومدم بزم خیلی باشدت ازخواب پریدم درحدی که شوهرمم پرید

حالا ازاون موقع نتونستم بخوابم

یعنی بهم ربط داره؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اره اما ربطی ندارهروزی که کتاب میخونم شب کلا توخواب دارم به اون کتاب فکرمیکنمروزایی که فعالیت دارم ش ...

دقیقا منم اینجوریم.

یکم خسته باشی خوابت میبره ولی زیاد خسته باشی نه.

نویز سفید رو امتحان کردی؟ یچیزی مثل صدای پنکه مداوم باشه

دقیقا منم اینجوریم.یکم خسته باشی خوابت میبره ولی زیاد خسته باشی نه.نویز سفید رو امتحان کردی؟ یچیزی م ...

نه تاحالا امتحان نکردم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
نه تاحالا امتحان نکردم

کلا ما با شب راحت تریم.

من خیلی چیزا رو امتحان کردم به جز روش دارو

چند روز پیش صبح بیدار شدم حالت پرخاش داشتم و از اون لحظه بدم میومد حد نداشت، متنفرم از صبح. 

ی تایم مشخص برای شب بیداریت بزار بزار مثلا من ۵ صبح میخوابم ۱۱ دوازده ظهر بیدار میشم حتمل قبل از طلوع خورشید میخوابم و نمیذارم صبح رو ببینم.

حتما از پتوی سنگین استفاده می‌کن حس آرامش میده.

در روز کار انجام میدم و جز برای خواب و استراحت تخت نمیرم.

بخوام‌ فیلم ببینم جا پهن میکنم زمین.

تا حالا خوب بوده فقط قبولش کن شب بیداری داری.

نویز سفید رو هم سرچ کنی برات میاد بالا، فکر کردن مغز رو کمتر میکنه

کلا ما با شب راحت تریم.من خیلی چیزا رو امتحان کردم به جز روش داروچند روز پیش صبح بیدار شدم حالت پرخا ...

وای منم دقیقا همینم همین کارام میکنم تقریبا به جز نویز سفید

ممنون عزیزم

بدن من با امریکا تنظیم شده بدنم خارجکیه خودم اینوری😅😐