solmy مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 1899 عنوان بیخوابییییی😔 153 بازدید | 22 پست چرا من خوابم نمیبرههههه؟ امروز | 03:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15014 مندیشب تا هشت صبح پلک روهم نذاشتمنزدیکا نه خوابم برد تا یازدهالانم هنوز خوابم نمیادنمیدونم چرا اینطور شدم دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
solmy مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 1899 مندیشب تا هشت صبح پلک روهم نذاشتمنزدیکا نه خوابم برد تا یازدهالانم هنوز خوابم نمیادنمیدونم چرا اینط ... چند سالته ؟ بقیه وقتا خوش خواب بودی؟
setaremehrabon عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 982 من پریشب از غصه نخوابیدم چون برادرشوهر دیوثم شوهرمو بجونم انداخت
liliighte عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 209 منم خوایم نمیبره تنهام شوهرم شیفته از تنهایی و ترس خوایم نمیبره
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15014 چند سالته ؟ بقیه وقتا خوش خواب بودی؟ ۲۵نه کلا کیفیت خوابم کمه اما دوروز دیگه بدترشدم دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
solmy مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 1899 ۲۵نه کلا کیفیت خوابم کمه اما دوروز دیگه بدترشدم هعی ... یه خواب خوش هم ارزوس🤦♀️
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15014 هعی ... یه خواب خوش هم ارزوس🤦♀️ اره والاانقد سخت خوابم میبرهانقد بدخوابم میبره که حدندارهباید تاریک باشه صدا نباشههمونم ده بار ازخواب میپرمفقط نگران یه موضوعم دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
solmy مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 1899 اره والاانقد سخت خوابم میبرهانقد بدخوابم میبره که حدندارهباید تاریک باشه صدا نباشههمونم ده بار ازخوا ... پس اگه دانشجو بودی چه کار میکردیییی؟🤦♀️
ghandil عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 151 مندیشب تا هشت صبح پلک روهم نذاشتمنزدیکا نه خوابم برد تا یازدهالانم هنوز خوابم نمیادنمیدونم چرا اینط ... منم اینجوریم.علتش adhd عه، که باعث فعالیت زیاد مغز میشه. سعی کن کتاب بخونی و در طول روز فعالیتت زیاد باشه
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15014 پس اگه دانشجو بودی چه کار میکردیییی؟🤦♀️ چه ربطی داره🥺به خدا منم کارزندگی دارم دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15014 منم اینجوریم.علتش adhd عه، که باعث فعالیت زیاد مغز میشه. سعی کن کتاب بخونی و در طول روز فعالیتت زیاد ... اره اما ربطی ندارهروزی که کتاب میخونم شب کلا توخواب دارم به اون کتاب فکرمیکنمروزایی که فعالیت دارم شب ازخستگی خوابم نمیبره همونم که میخوابم مدام از خواب میپرمواقعا دارم کلافه میشم دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
solmy مدیر استارتر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 1899 چه ربطی داره🥺به خدا منم کارزندگی دارم نه منظورم اینه که اگه دانشجوی بودی و میومدی خابگاه ، خیلی بیشتر اذیت میشدی ، مثل من بدبخت🤦♀️
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15014 نه منظورم اینه که اگه دانشجوی بودی و میومدی خابگاه ، خیلی بیشتر اذیت میشدی ، مثل من بدبخت🤦♀️ یه شوهر دارم هرجا میرم از دستش باز صدای خروپفش میاد😣 دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!