2777
2789
عنوان

عاشق مرد متاهل شدم دارم میمیرم خودمم تازه ازدواج کردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5249 بازدید | 214 پست
ترفند همه ی مردای متاهل😂 من و زنم ده ساله جدا میخوابیم ، زنم غذا نمیپزه زنم بو میده به زور ازدواج ک ...

دقیقا همینه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا از کجا معلوم به اسی دورغ گفته باشن زنش خیلی آدم خوبی باشه

اخه عمم که نمیاد دروغ بگه درمورد عروس خودش...

خیلی خواستم نشونی ازشون ندم نگم عممه ولی نمیشه

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

سلام

تازه داستانت رو خوندم

واقعا حرف همچین ادمی رو باور میکنی؟ 

کسی که میاد جلوی دانشگاه جلو راهت سبز میشه پیام های مختلف میده از زنش بده میگه صد درصد با نقشه امده جلو

جنابی که میگین پسر عمته تاالان کور بوده تو رو ندیده بعد ازدواجت بینا شده دیدت 

چجوری قلبمون رو از عشق خدا پر کنیم؟

از خودش بخواه قلبت از عشقش پر شه رته بهت نشون میده هر ادمی یه راه خدا براش میزاره 

خوب ک فکر میکنم بلرها برام راه گذاشت منتها این سری قسنگ راه گذاشت کلاس اخلاق عملی میرم

کتاب چاره ها و بیچار ه ها رو هم پیشنهاد میدم 

ی استاد تو این زمینه ها پیدا کنید کلاس برید زندگی معنا میگیره 

کلی مشکلات دارم قبلا جون میدادم از غم اما الان مشکلات هستن اما برای من راهم هدفم فرق کرده

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
دوست خودم چه اشکها جلوم ریخت برای عشق سابقش.از همسرش جدا شد به امید ازدواج با اون اقا ، ولی اون پسر ...

درسته:)

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

ولی من بیرونش میکنم از وجودم:) اگه بدونی چقدر بدم میاد از خودم

خداروشکر .ان شا الله موفق میشی.به این دام وحشتناک شیاطین نمیفتی .اینجا واقعا خانوما حرفای خیلی خوبی زدن.تاپیکو نگه دار و بازم بخون.

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
اخه عمم که نمیاد دروغ بگه درمورد عروس خودش...خیلی خواستم نشونی ازشون ندم نگم عممه ولی نمیشه

عمه ات مادر شوهر هست .. من تا الان ندیدم مادر شوهر تعریف عروس کنه عسل کنیدتو دهنش پشتت بدتو میگه چرا باور میکنی.. اصلا به شما ربطی نداره زنش بد هست یا خوب اگ روانی هم باشه شوهرش طلاقش میده خودش حالا اگه زن عیب داره کل دنیا هم بگن زنای دیگه باید برن با شوهر اون آدم

قدم اول بلاکه افرین دختر از عفتت مراقبت کن همین اقا دو روز دیگه به چسم ی زن بد نگاهت میکنه گولش نخور ...

بباکش کردم همین الان

سعی میکنم حضورمو تا جایی که میتونم کم کنم جاهایی ک ممکنه باشه

از خودش بخواه قلبت از عشقش پر شه رته بهت نشون میده هر ادمی یه راه خدا براش میزاره خوب ک فکر میکنم بل ...

نمیخوام مذهبی شم فقط میخوام عاسق یکی باشم اونم خدا

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره