2777
2789
عنوان

عاشق مرد متاهل شدم دارم میمیرم خودمم تازه ازدواج کردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5291 بازدید | 214 پست
دقیقا کردم یاد گرفتن هر کاری میکنن تهش میگن وقتی شرایط من رو نمیدونی قضاوت نکن دیگه خیانت قضاوت نمیخ ...

خیانتی درکار نیست مگه با اون طرف رابطه ای ندارم

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

سوالم و جواب ندادی که باهاش در ارتباطی یا نه، ولی اگر باهاشی استارتر، خیلی نامردیقضاوت نمیکنم و مهمم ...

بخدا هیچ ارتباطی نیست فقط درحد یه حرف بود

کاربر قدیمیم که اکثرتون میشناسیدش روم نمیشه با اکانت خودم بیام:)))) اینجا اومدم که حرفایی که توی دلمه و دارم بابتون میترکمو بهتون بگم و کمک بگیرم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیانتی درکار نیست مگه با اون طرف رابطه ای ندارم

ببین عزیزم 

خیانت فقط رابطه نیست 

هر نوع رابطه خارج از حدی که شما یا طرف مقابل رو ار زندگی خودت سرد کنه خیانته، آدم ممکنه بعد ازدواج عاشق یکی دیگه بشه اما واکنش شما مهمه 

هر چقدر زودتر حتی همین حرف زدن رو تموم کنی بهتره 

چون همین حرف زدن شروع ماجرا ست 

از بچگیم رفت و آمد زیادی باهاشون داشتیمخیلی اقاس، خوش تیپه، خیلییی پولداره و رفتاراش و کلا شخصیتش با ...

این آقا خیلی با بابای من صمیمیه چندشب پیش تنها اومده بود اینجا...توی این چندسال اخیر شده بود توی ذهنم درموردش حرف بزنم یا بهش فکرکنم ولی فقط درحد ی فکر معمولی چون سرمم بره با آدم متاهل کاری ندارم

اونشب داشت از بدیای زنش میگفت خیلی حالش بد بود

چند لحظه باهاش تنها شدم توی حیاط

شوهر منم از فامیله 

یهو برگشت گفت اگه میدونستم بابات تورو به فامیل میده که من خیلی زودتر جلواومده بودم

خندیدم گفتم اون موقع که تو زمان زن گرفتنت بود و داشتی ترشیده میشدی من هنوز ب دنیا نیومده بودم

گفت چیکار با زمان زن گرفتنم داری از اولشم بود و نبود (اسم زنش) توی زندگیم فرقی نداشت

هیچی نگفتم فقط خندیدم بهش

این آقا خیلی با بابای من صمیمیه چندشب پیش تنها اومده بود اینجا...توی این چندسال اخیر شده بود توی ذهن ...

از اونشب چندبار توی خیابون جلوی راهم سبز شد 

روی گوشیم پیم داد حالمو بپرسه

یک لحظه ام از ذهنم بیرون نمیره انقدر حالم بده نمیدونم چیکارکنم

خدایا چرا الان؟ چرا الانکه کار از کار گذشته این آدم باید جلوی راه من سبز بشه

هرجور با شوهرم مقایسش میکنم اصلا قابل مقایسه نیستن

من چجوری ب اون بله دادم اصلا تو کتم نمیره

هی میخوام فکرمو منحرف کنم توی ذهنم نیاد نمیتونم

نخونده میگم رو آدم متاهل نظر داشتن هیچ فرقی با خونه خراب کن بودن نداره هیچ شرایطیم نداره جات نیستم و ...

خونه ی اون همینجوریشم خرابه داره طلاق میگیره

منم این وسط دارم سختی میکشم فقط

از اونشب چندبار توی خیابون جلوی راهم سبز شد روی گوشیم پیم داد حالمو بپرسهیک لحظه ام از ذهنم بیرون نم ...

خب در حال باید زندگی کرد 

شما الان متاهلی 

اونم یه سرابه فقط همین ابروی خودت پدرت میبری

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
خونه ی اون همینجوریشم خرابه داره طلاق میگیرهمنم این وسط دارم سختی میکشم فقط

شماخونه خودتم داری خراب میگنی شوهرت چ گناهی کرده دچار هوس شدی..

این ی هوس زودگذره 

منم پیش اومده گفتم کاش این شوهر انتخاب نمیکردم فلان خواستگارم بهتر بودااا منتها شیطون لعنت کردم

شیطون کارش همینه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
شماخونه خودتم داری خراب میگنی شوهرت چ گناهی کرده دچار هوس شدی..این ی هوس زودگذره منم پیش اومده گفتم ...

واقعا نمیدونم چی بگم میدونم که باید فراموش کنم ه چی توی ذهنمه

از شماام مچکرم که بدون توهین راهنماییم کردید

این آقا خیلی با بابای من صمیمیه چندشب پیش تنها اومده بود اینجا...توی این چندسال اخیر شده بود توی ذهن ...

این همون بستری بوده که شیاطین فراهم کردن.رد و بدل شدن این جملات انصافا دور از انصاف در حق همسراتون بوده.

چیزی جز هوس باطلی که با زمزمه اجنه مافر در ذهن و سیینه شما شکل گرفته نیست.از این مهلکه فرار کن که تا رسوات نکنن رهات نمیکنن.

دروازه قلب و ذهنت رو قفل محکم بزن و مشغول ذکر استغفار شو در حد روزی هزار مرتبه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
عزمزمه تو در حق شوهر بی خبر از همه جای خودت داری خیانت میکنی چی بدتر از این؟

اخه چجوری بدون عشق زندگی کنم من

شکاکه

بددهنه

دست بزن داره

میگید اینارو قبل ازدواج ندیدی؟ نه ندیدم خودشو بعد عقد نشون داد

همش ب خاطر بابام قبول کردم

قلبشو گرفت گفت قبول نکنی بین خانواده ها مشکل ایجاد میشه میخواست روی حرف بزرگ خانواده حرفی زده نشه