2777
2789
عنوان

همش‌میگم درامدم بیش از هفتاد میلیون چرا طلاق نگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 67 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم😭چطوری سر مچشو‌بگیرم بخدا بفهمم کاری میکنه راحت تر میرم دلیل پیدا میکنم خیلی خیلی زرنگه

احتمالامواد یا قرص مصرف میکنه

ازمایش خون  یا دوربین تو خونه  بفهمی چکار میکنه

ولی مطمئن باش ادم  سالم اینجور نیس رفتارش

کل دیدگاهت راجب زندگی مشترک پوله که فکر میکنی چون درامدت بیشتره باید ترکش کنی؟یه موقعی یه انتخابی کر ...

حتما دیدگاه شما خراب ک همچنین فکری کردی

منظور من این بود خودم پشت وانه خودم هستم اگ جدا بشم

کل دیدگاهت راجب زندگی مشترک پوله که فکر میکنی چون درامدت بیشتره باید ترکش کنی؟یه موقعی یه انتخابی کر ...

صحبت میکنیم همه چی چند روز اوک میشه بعد انگار ن انگار

احتمالامواد یا قرص مصرف میکنهازمایش خون یا دوربین تو خونه بفهمی چکار میکنهولی مطمئن باش ادم سالم ...

اره احتمالا ترامادول مصرف میکنه چون میگ پرخاشگره

میل جنسی هم اگ کم باشه ک دیگ خود خودشه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

صحبت میکنیم همه چی چند روز اوک میشه بعد انگار ن انگار

نمیدونم شاید حق با شماست من جای شما نیستم

ولی اگر کسیو دوسش داشتم بابت اعصاب خوردیش ولش نمیکردم اول سعی می‌کردم علتشو بفهمم و کمکش کنم

بعد که فهمیدم علتش چیه و شاید بهونشه جدا میشدم

اره احتمالا ترامادول مصرف میکنه چون میگ پرخاشگرهمیل جنسی هم اگ کم باشه ک دیگ خود خودشه

اره که خود ترمادول هم اکثرا معتادین برا کم کردن درد و خماری استفاده میکنن 

همین ک میگه همیشه خوابه خودشم میتونه اثر قرص باشه

ازدواج پایان عشق نیست، به شرطی که اون عشقه درست و عقلانی باشه

شما  به کسی که سابقه مصرف تریاک داشته و خشمش رو کنترل نمیکنه و کتک میزنه رفتی زیر یه سقف معجزه که نمیشه عزیز من

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
چند روز پیش بهش گفتم نمیترسی ازت سرد بشم طلاق بگیرم میاد میگه من از مرگ نمیترسم اون وقت از طلاق بترس ...

پس طلاق بگیر خودتونجات بده

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
ن میلش اوک

شاید اولشه میخوره چون اولش خیلی تحریک کنندس و زمان رابطه طولانی میشه ولی ب مرور خیلی سرد میشن

حالا شایدم چیزی مصرف نکنه ولی خلقیاتش ب مصرف کننده میخوره

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره