2777
2789
من خدا ترسیش خیلی برام مهمهآخه عروس داییم میگفت هیچوقت با ادمی که به هیچی اعتقاد نداره ازدواج نکن چو ...

عالی

کاربری هفتمم.به لطف سیم کارت پدرشوهر جان این بترکه دیگع باید برم از بقال سرکوچه سیم کارت بگیرم
خیلی حرفت قشنگ بود ممنونم بابت کمکت♥️

خواهش میکنم

امیدوارم‌خوب خودت رو پیدا کنی و کنارش خوشبخت بشی

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله منم خیلی به حرف شما اعتقاد دارم و بقول شما بهتره ماست رو نریزیم توی قیمه ها بعد از اون باید معیا ...

من 32 سالمه گلم

ببین بعضی چیزا ثابته، یعنی اکثریت نظرشون یکیه

یکیش همون معیار قبلی که گفتم! یکیش مسئولیت پذیریه، یکیش عدم اعتیاده یکیش زن باز و رفیق باز نبودنه یکیش مشکلات روحی و روانی خطرناک نداشتنه و یکیش وابستگی نداشتن به اعضای خانوادشه! خیلی باید صبور و با گذشت و کاربلد باشی تا بتونی اینارو حلش کنی اگر گرفتارش شدی! ازدواج با اینجور آدما منع شده، احتمال تغییرشون خیلی کمه و اگر قابل تغییر باشن خیلی زمان میبره! ولی خب برای بعضیا اینها ممکنه عیب محسوب نشه ولی تعداد اینجور آدما کمه! مثلا کمتر زنی پیدا میشه که خائن بودن مرد رو عیب ندونه

با بقیه عیبها تا حدودی میشه کنار اومد به شرطی که دو طرف کوتاه بیان

من الان برون گرام و شوهرم درون گرا! اینو میشه درست کرد اگر یکم من کوتاه بیام یکم شوهرم وگرنه تبدیل به یه مسئله حاد میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مممنونم ایشالا بهترینا نسیب قلب مهربونت بشه♥️دعا کن برام

چشم حتما

ممنون از دعای قشنگت

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
من 32 سالمه گلمببین بعضی چیزا ثابته، یعنی اکثریت نظرشون یکیهیکیش همون معیار قبلی که گفتم! یکیش مسئول ...

خیلی ممنونم بابت وقتی ک برای نوشتن این متن گذاشتی حتما از حرفات نهایت استفاده رو میکنم♥️

بهترینا نسیب قبل مهربونت بشه

خیلی ممنونم بابت وقتی ک برای نوشتن این متن گذاشتی حتما از حرفات نهایت استفاده رو میکنم♥️بهترینا نسیب ...

خواهش میکنم عزیزم

ان شاءالله بهترین همسر نصیبت بشه، کسی که در کنارش از همه لحاظ ارتقا پیدا کنی  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم