2777
2789

متولد ۸۳ ام امسال اومدم دانشگاه دیگه رشته معمولی

علوم ازمایشگاهی(دانشگاه دولتی) اما من فکر کردم باز میتونم کنکور بدم اما محروم شدم سال دیگه هم باید انصراف بدم تا بتونم کنکور بدم خیلی امید دارم قانون انصراف و بردارن تا باز بتونم کنکور بدم برم رشته ای که دوست دارم🥲🥲

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی پشت کنکور بودی چقد؟

سال اولی که کنکور دادم میشه تیر ۱۴۰۱

پارسالم همین می آوردم نرفتم موندم که بهتر بشه اما...

سال اولی که کنکور دادم میشه تیر ۱۴۰۱پارسالم همین می آوردم نرفتم موندم که بهتر بشه اما...

عزیزم متاسفانه کنکور ی چیزیه که نمیشه زیاد بهش تکیه کرد چون تا سهمیه ایی ها هستن جایی برای تو نیست.

الان من دوستم خودشو جر داد ۳ سال دبیرستان غیر انتفاعی خودشو جر داد آزمونهای مختلف سالانه ۷۰ تومن فقط پول مشاورش بود . سال آخرم ک اصلا از خونه اجازه بیرون اومدن نداشت . هیچی نیاورد . نه اینکه هیچی نیاره ها ولی ب اون همه زحمت هیچی نیاورد شما فکن اینا فکر میکردن این رتبه ۲ رقمی میشه انقد میخوند ولی خب اخرش💔...

عزیزم متاسفانه کنکور ی چیزیه که نمیشه زیاد بهش تکیه کرد چون تا سهمیه ایی ها هستن جایی برای تو نیست.ا ...

بنظرم هیچ تلاشی بی نتیجه نمی مونه

هعی درسته کلا پروسه سختیه

بنظرم هیچ تلاشی بی نتیجه نمی مونههعی درسته کلا پروسه سختیه

پس اگر انقد پشت کار داری ی بار امتحان کن.

ولی یادت باشه که ایران واقعا جای این نیست که بخوای الکی عمرتون پا درس بذاری . اگر نشد لیسانسیه بگیر برو سرکار .

من بودم این کارو میگکردم

پس اگر انقد پشت کار داری ی بار امتحان کن.ولی یادت باشه که ایران واقعا جای این نیست که بخوای الکی عمر ...

مرسی عزیزم❤️🤍

پس اگر انقد پشت کار داری ی بار امتحان کن.ولی یادت باشه که ایران واقعا جای این نیست که بخوای الکی عمر ...

مرسی عزیزم❤️🤍