2777
2789

بچها من بیست سالمه شوهرم سی یک ساله عروسی کردیم 

همسرم پزشکه من دانشجوی کارشناسی آزاد و بجز دانشگاه کلاسای دیگه ای هم‌میرم کارای خونه ام با خودمه خیلی اذیت میشم و خسته میشم

همسرمم دوست داره من درسمو ادامه بدم خودمم همینطور

اما مادرپدرشو تمام فامیلاش پدرمو دراوردن چنبار کاری کردن که اومدم خونه کلی گریه گردم از دستشون امشب بازم ناراحتم کردن مخصوصا اون مادرشوهرررم

نمیدونم واقعا انتظار دارن من درسو ول کنم براشون بزائم ؟

یا فکر میکنن من رباتم هم درس هم بچه هم کارای خونه

چیکار کنم دیگه خسته شدم از حرفاشون تا الان سعی میکردم هیچییی جواب ندم میدونن دوس ندارم بچه بیارم اما باز حرف مفت میزنن منم فقط لبخند میزنم هیچی نمیگم چون حس میکنم اگه بهشون از شرایطم توضیح بدم که چرا الان بچه نمیخوایم یعنی دارم زیادی ادم حسابشون میکنم و اجازه دخالتهای بیشتری و بهشون میدم

اما از یک طرف حس میکنم شاید بهتر بود چنبار قهوه ایشون کنم تا دیگه انقد اعصاب منو خورد نکنن 

نظرتون چیه جوابشونو بدم یا وانمود کنم اصلا برام مهم نیستن؟ یا همسرم بره بهشون بگه خودش بچه نمیخواد و زنم ناراحت میشه انقد بهش چیزی نگین؟

ساکن اصفهانم🥰

بگو به وقتش هر وقت خودمون صلااااح دونستیم بچه دار هم میشیم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم در کمال احترام بهشون بگو فعلا قصدشو نداریم

بگو فعلا خیلی زوده برامون و اگه بخوایم بچه بیاریم باید نظر دوتامون در این باره یکی باشه 

یا به شوهرت بگو وقتی حرف از بچه زدن یجور جوابشونو بده که این مسئله رو دیگه نگن

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
بگو این موضوع خیلی خصوصیه، دپست ندارم در موردش صحبت کنمهر زن و شوهری بین خودشون تصمیم میگیرن کی بچه ...

وای من اصلا روم نمیشه برگردم اینجوری بگم احساس میکنم خیلی زشته و بی احترامی میشه 

ساکن اصفهانم🥰
شوهرت باید یکبار توجمع طوری جوابشونو بده که واسه یه عمر دهنشون بسته شه

شوهرم گفت فردا میرم حقشونو میذارم کف دستشون🤣🤣🤣ولی من دودلم اجازه بدم بره یا نه

ساکن اصفهانم🥰
جوابشونو بده بی هیچ توضیحی،سنی نداری که هنوز بعدم هزار تا کار داری و جا داری برای پیشرفت،اگر شوهرت ...

والا شوهرم خودشم اصلا نمیخواد میگه دوست دارم از لحاظ مالی بهتر از الان باشم بعد 

ساکن اصفهانم🥰
بنظرم در کمال احترام بهشون بگو فعلا قصدشو نداریمبگو فعلا خیلی زوده برامون و اگه بخوایم بچه بیاریم با ...

بنظرتون بره خونه مامانش اینا و بگه ما قصدشو نداریم و خانومم ناراحت میشه هی دخالت میکنید خوبه؟

ساکن اصفهانم🥰
شوهرم گفت فردا میرم حقشونو میذارم کف دستشون🤣🤣🤣ولی من دودلم اجازه بدم بره یا نه

یکبار واسه همیشه باید جواب اینجور آدمارو داد وگرنه ول کن نیستن و مدام ناراحت میشی،اگه واسه خودت و حریم شخصی خودت و همسرت ارزش قائلی،بزار جوابشونو بده

وای من اصلا روم نمیشه برگردم اینجوری بگم احساس میکنم خیلی زشته و بی احترامی میشه

ابدا بی احترامی نیست

با لبخند و لحن اروم بگو

یه جا بابد حد و حریمتون رو نشون بدین دیگه

بی احترامی اینه که در مورد مسئله ای که امقدر خصوصیه به خودشون اجازه اظهار نظر میدن

یکبار واسه همیشه باید جواب اینجور آدمارو داد وگرنه ول کن نیستن و مدام ناراحت میشی،اگه واسه خودت و حر ...

همسرم فردا میره اونجا

فقط امیدوارم مادرشوهرم کولی بازی در نیاره و ازش یه موضوع بزرگ درست نکنه 

ولی مطمئنم میخواد بره تو قیافه

ساکن اصفهانم🥰
ابدا بی احترامی نیستبا لبخند و لحن اروم بگویه جا بابد حد و حریمتون رو نشون بدین دیگهبی احترامی اینه ...

مرسی از راهنماییت عزیزم سعی میکنم اینبار اینجوری جوابشونو بدم

ساکن اصفهانم🥰
والا شوهرم خودشم اصلا نمیخواد میگه دوست دارم از لحاظ مالی بهتر از الان باشم بعد

خب پس بزن تو دهنشون ،یه بار مادرشوهرم میگفت اره عمه میگه چرا پسر و عروست بچه نمیارن ،تو چه مادرشوهری هستی چیزی نمیگی!؟ مادرشوهرمم یکی به نعل میزنه یکی به میخ، گفته بود خودشون میدونن من دخالت نمیکنم.. منم دیدم شرایط مهیاست حرفمو زدم گفتم چه حرف زشتی به مسایل اتاق خواب مردمم کار دارن !! واقعا بچه اوردن نیاوردن من چه تاثیری تو زندگی کسی داره ته تهش طرف میخواد یه کادو بده دیگه،همون شد که دیگه یک بارم چیزی نگقتن تا حالا