2777
2789
عنوان

تشکر از ‌یه سری کاربر محترم

46 بازدید | 9 پست

سلام به همه خوبین من پست اخرم در مورد مایع ظرفشویی بود و یه سریا گفتن مارک خاکستر خیلی خوبه و من دیروز صبح واسه موبایل بانکم یه سر رفتم بانک و بعد از همون راهی که بانکو رفته بودم برگشتم و یه کم راه رفتم و رسیدم به یه مغازه که مواد شوینده داشت و یه مایع ظرفشویی خاکستر گرفتم که سایزش کوچیک بود البته دو مدل داشت یکیش روش گلیسیرینه بود و گفت این گرون تره منم واسه امتحان یه سایز کوچیک برداشتم ولی ماماننم در مورد این کارم چیزی نمیدونه یعنی نذاشتم مابع رو ببینه و من از دیروز ظرفارو بدون دستکش شستم من تازه یه دستکش خریدم ولی سایز دستم نیست و دیروز بدون دستکش شستم چون رو مایع نوشته بود حساسیت نمیده ولی چند ساعت پیش حس کردم پوست دستم سوزش داره نمیدونم شاید حساس شدم اخه من پوست دستام به پریل و اب حساسه مجبورم دستکش بپوشم ولی من از کسایی که مارک خاکسترو معرفی کردن ممنونم اجرتون با خدا 

خواهش میکنم ولی در هر صورت دستکش دست کن چون همه شوینده ها برای پوست ضرر دارن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یاد جوکه افتادم کی میگه روی مایع طرفشویی نوشنه با دستکش استفاده شود نمیدونخ ما باهاش دستامون‌رو میشوییم😬

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
سلام عزیزم رو این نوشته به همه پوست سازگاره زنی تو نت میبینی

سلام عزیزدل

خیلی چیزا مینویسن روی قوطی آبمیوه ها هم مینویسن صد در صد طبیعی ولی ضرر دارن

سازگار با پوست که‌ میگن منطورشون نسبت به بعضی از مایع ظرف شویی های دیگس وگرنه کلا اینا برا پوست ضرر دارن بهتره از دستکش استفاده کنی اگرم همیشه نمیتونی گاهی وقتا استفاده کن .

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

یاد جوکه افتادم کی میگه روی مایع طرفشویی نوشنه با دستکش استفاده شود نمیدونخ ما باهاش دستامون‌رو میشو ...

😂

یاد جوکه افتادم کی میگه روی مایع طرفشویی نوشنه با دستکش استفاده شود نمیدونخ ما باهاش دستامون‌رو میشو ...

سلام عزیزم فقط نوشته بود سازگار به همه نوع پوسته دستکشو نگفته بود

سلام عزیزدلخیلی چیزا مینویسن روی قوطی آبمیوه ها هم مینویسن صد در صد طبیعی ولی ضرر دارنسازگار با پوست ...

من همیشه با دستکش میشورم ولی شده بدون دستکشم یه مدت شستم باز دستام حساس شده بود مجبور شدم دستکش بردارم

سلام عزیزم فقط نوشته بود سازگار به همه نوع پوسته دستکشو نگفته بود

نه این جوک بود کلا

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!