2777
2789
عنوان

باشوهرم درحال طلاقیم اس داده میگم خواستگار نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 52 پست
آره صد در صد خونه بابامم ولی هوامو دارن الان دوماهه شوهرم که خرجی بچشو نداده فقط 4 تومن خرج پوشک شده ...

خوب بازم خداروشکر

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی خانمی ی بار ک من با شوهرم دعوام شده بود فکر کرد میخواهیم جدا شیم بهم گفتهیچ مردی گل بی عیب نیست و ...

درسته ولی اعتیاد فرق داره تو تاپیک قبلیم یه نفر شرایط منو داشته جداشده الان پسرش 19 سالشه از دانشگاه قبول شده به مادرش میگه خوب کردی جدا شدی بابا آدم نبود 

دلم براش یه ذره شده

الهی بگردم برای دلت

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
وای وای الهی قربونت برم چه صبری داریچرا اخه اصلا چرا بچه ات وگرفتن چرا مجدد ازدواج کردیالانم بچه دار ...

عزیزم اگه خونه بابام راحت بودم شاید اصلا ازدواج نمیکردم ولی اذیت بودم اونجا 

بله دو تا پسر دیگه دارم

بهم تهمت زدن جادوگرم بعدم شوهرمو فرستادن تا اونا بپرسه آیا به خاطر جادوگری و دعانویسی طلاقم دادن 

عزیزم اگه خونه بابام راحت بودم شاید اصلا ازدواج نمیکردم ولی اذیت بودم اونجا بله دو تا پسر دیگه دارمب ...

کاش حداقل تو انتخابت دقت بیشتری میکردی

ظاهرا این یکی همسرتم همچین مالی نیست

امیدوارم خدا بهت صبر بده حداقل بتونی قوی بمونی

فدات بشم که انقد مهربونی

عزیزمی❤️

خدا رو شکر دلیل محکمه پسند داری پسر من ۶ ماهش بود یه شب بردنش و دیگه تمام الان ۱۵ سالشه گفته نمیخوام ...

آره یه زمانی حضانت پسر تا دوسالگی با مادر بود خداروشکرالان تا 7 سالگی هست اخی عزیزم چقدر دلت شکسته انشالله خدا حاجت دلتو بده پسرت متوجه شه که مجبور بودی... ملاقات بچه ت هم نتونستی بگیری؟ خواهرشوهرم یه پسر 13 ساله داره که اصلا نزاشت باباش بیاد ملاقات پسرش کلی هم بد گفت پشتش الانم دیگه پسره متنفره از پدرش 

تاپیکامو خوندی؟؟؟

اره چندتا تاپیکات بودم

آره یه زمانی حضانت پسر تا دوسالگی با مادر بود خداروشکرالان تا 7 سالگی هست اخی عزیزم چقدر دلت شکسته ا ...

نه نتونستم بگیرم یعنی هر موقع میرفتم میدیدم اذیت میشه جنگ روانی راه مینداختن بچه م گریه میکرد 

خدا نکنه عزیزم پونزده سال دندون سر جیگر خونم گذاشتم تا وقتی از اونت جدا شد برم ببینمش که همسر فعلیم ...

چقدر بد منم ازدواج دوممه قبلا 3 ماه نامزد بودم طلاق گرفتم الانم اعتقاد دارم آدم شانس داره باشه از شوهر اولی میاره ندا‌شته باشه از شوهر دومیم شانس نمیاره 

عزیزم اگه خونه بابام راحت بودم شاید اصلا ازدواج نمیکردم ولی اذیت بودم اونجا بله دو تا پسر دیگه دارمب ...

اینجور آدما که تهمت میزنن چی جواب خدارو میدن آخه بگو اگه دعا نویس بودم بچمو پیش خودم نگه می‌داشتم