2777
2789

اعتیاد دارهشوهرم  بچم 4 ماهشه از شهریور ماه که ماه آخر بارداریم بود گوشی مو شکوند تا ماه پیش که موهامو فروختم گوشی خریدم تو دادگاه بهش گفتن شک داشتی به زنت که گوشی و شکوندی؟ اونم گفت نه اگه شک داشتم نگه ‌ش نمیذاشتم که.... 

خواسته بگه مثلا دوس پسر و اینا داری مودبانه گفته خواستگار نداری خواستم بگم تو آخرین خواستگارم بودی برا 7 پشتم بسه ولی جواب ندادم مرتیکه خر توهم زده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیشم خوابه 🙂

اخی عزیزم خوبه که پیش خودت❤️

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چرا یه بچه رو بدبخت کردید آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گناه اون طفل چیه

پدر معتاد بهتر به نظر شما؟؟؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اعتیاد داشت چیکار میکرد میزدت ینی؟

نه ولی فحش میداد البته قبل بارداریم فحش م نمی‌داد قم کنم رفته رفته بدتر میشن چون تازه زایمان کرده بودم تو دعوا گفت خربزه رو سرت میشکنم ها

پدر معتاد بهتر به نظر شما؟؟؟

همین

آدم معتاد دیگه هیچی سرش نمیشه ، از کنترل تلویزیون گرفته تا مبل و همچی میفروشه خرج مو.ادش دربیاد هرکاری هم ازش برمیاد به چشم دیدم

لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕