2777
2789

اعتیاد دارهشوهرم  بچم 4 ماهشه از شهریور ماه که ماه آخر بارداریم بود گوشی مو شکوند تا ماه پیش که موهامو فروختم گوشی خریدم تو دادگاه بهش گفتن شک داشتی به زنت که گوشی و شکوندی؟ اونم گفت نه اگه شک داشتم نگه ‌ش نمیذاشتم که.... 

خواسته بگه مثلا دوس پسر و اینا داری مودبانه گفته خواستگار نداری خواستم بگم تو آخرین خواستگارم بودی برا 7 پشتم بسه ولی جواب ندادم مرتیکه خر توهم زده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پیشم خوابه 🙂

اخی عزیزم خوبه که پیش خودت❤️

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
چرا یه بچه رو بدبخت کردید آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گناه اون طفل چیه

پدر معتاد بهتر به نظر شما؟؟؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
اعتیاد داشت چیکار میکرد میزدت ینی؟

نه ولی فحش میداد البته قبل بارداریم فحش م نمی‌داد قم کنم رفته رفته بدتر میشن چون تازه زایمان کرده بودم تو دعوا گفت خربزه رو سرت میشکنم ها

پدر معتاد بهتر به نظر شما؟؟؟

همین

آدم معتاد دیگه هیچی سرش نمیشه ، از کنترل تلویزیون گرفته تا مبل و همچی میفروشه خرج مو.ادش دربیاد هرکاری هم ازش برمیاد به چشم دیدم

لطف حسین ما را تنها نمی‌گذارد. گر خلق وا گذارد، او وا نمی‌گذارد.💕