2777
2789
عنوان

خواهرم بچه نمیخواد ولی شوهرش عاشق بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 59 پست

بهتر بود خواهرتون قبل از ازدواج راجع به این خواستش با طرفش صحبت میکرد،من و همسرم راجع به این موضوع صحبت کرده بودیم و قرار شد تا ۵ سال اصلاً بهش فکر نکنیم،الانم بعد از گذشت ۹ سال اصلاً بچه نمیخوایم کاملاً در این مورد اتفاق نظر داریم

ازدواج صرفا برای زاد و ولد نیستخیلی تا ازدواج کردن و بچه نمبخوان و خوشحالن با این شرایطمنتها این مثض ...

بچه نخواستن یک چیزه

دیر بچه اوردن یه چیز دیگه

بچه چه گناهی کرده خب تو سن کم شاهد پادرد و کمر درد و بی حوصلگی پدر مادرش باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه نخواستن یک چیزهدیر بچه اوردن یه چیز دیگهبچه چه گناهی کرده خب تو سن کم شاهد پادرد و کمر درد و بی ...

هرکس طبق شرایط خودش زندگی میکنه عزیزم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خب حق رو بهش ندین مگه اون‌ طرف دنبال اینه کی بهش حق میده یا نمیده ؟یا نظرش با حرف بقیه عوض میشه ؟

حرف بقیه خیر

ولی کسی که تو زندگی انقدر خودخواهه که فقط حرف خودش مهمه و حرف شریک زندگی هم به کتفش نیست دیگا واضحا معلومه

هرچند ک اسی گفت قبل ازدواج صحبت کردن که این اوکیه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

هرکس طبق شرایط خودش زندگی میکنه عزیزم

طبق شرایط که هرچیزی یه منطقی داره

همه موافق اینن حامله شدن تو سن ۱۸ سالگی ظلم در حق زنه

ولی از اونطرفم بچه دار شدن تو سن چهل سالگی ظلم در حق بچست 

حرف بقیه خیرولی کسی که تو زندگی انقدر خودخواهه که فقط حرف خودش مهمه و حرف شریک زندگی هم به کتفش نیست ...

حتی اگر خودخواه هم باشه فقط به خودش و همسرش ربط داره .. هیچکس اجازه نداره در مورد این مسائل به بقیه چیزی بگه و دخالتی کنه .‌این مسائل از شخصی هم شخصی ترن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه نخواستن یک چیزهدیر بچه اوردن یه چیز دیگهبچه چه گناهی کرده خب تو سن کم شاهد پادرد و کمر درد و بی ...

پادرد و کمردرد انقدر که بین میان سالهای ایرانی رایجه توی خیلی از کشورها شایع نیست

علتش هم سبک زندگی غلط و اضافه وزن و عدم تحرک و تغذیه نادرسته

مامان دوست من نوزده سالمی زایمان کرده، چهل و سه سالگی زانوهاش در حد تعویض مفصل داغون شده

بعد یه دوست دیگه ام مامان بزرگش میاد استخر پا به پای ما شنا میکنه

انقدر همه چی رو تک عاملی و سطحی تحلیل نکنید 

الهی چطور دلش اومد پاره تنشو سقط کنه گناه بزرگیه تورو خدا اگه بچه نمی‌خواد جلوگیری کنند ولی همسرشون هم حق پدر شدن دارن 

خاله من بخاطر داروهای که باید میخورد و نمیدونست بارداره با نامه دکتر و پزشک قانونی مجبور به سقط شد چون دکتر گفت بدون شک با اون داروها عقب مانده شده ولی خاله ام بعد بیست سال یادش میاد گریه می‌کنه و میگه من بچه خودمو کشتم کلی افسردگی گرفت بیچاره

حتی اگر خودخواه هم باشه فقط به خودش و همسرش ربط داره .. هیچکس اجازه نداره در مورد این مسائل به بقیه ...

فاز شما چیه دقیقا؟ من اومدم تو زندگیش دخالت کردم یا خطاب قرارش دادم؟

اسی تاپیک زده منم نظرم و گفتم

چقدر عجیبید یه سریاتون جوری که آدم خندش میگیره

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

دیگه باید انتخاب کرد.دوراهی بین به موقع بچه آوردن یا با شرایط مالی خوب بچه آوردنه.من فکر میکنم بچه به پول کافی بیشتر احتیاج داره تا مادر کم سن 

پادرد و کمردرد انقدر که بین میان سالهای ایرانی رایجه توی خیلی از کشورها شایع نیستعلتش هم سبک زندگی غ ...

تک عاملی و سطحی نیست 

شما هرچه قدر هم بگی نشاطی که تو دهه بیست و سی زندگیت داری تا دهه چهل زندگی نداری از نظر روانی به شدت افت میکنی اینو من نمیگم کتابای روانشناسی میگن که خوندم 

همه ادما دچار بحران میانسالی میشن و یه بچه کوچیک چرا باید شاهد اینا باشه؟

جدا از اینا خطرات بیماری ها خاص و ژنتیکی تو سن بالا بیشتره شما سرچ ساده هم بزنی تمام این ها میاد اگر حوصله داشتین مقاله معتبر بخونید هم بهتر

خب درامدشو دارن یکی بیارن بارداری تو سن بالا خیلی سخته و از نظر من همونطور که مادر شدن تو سن کم ظلم ...

والا مادرشدن تو سن بالا ظلم در حق خود مادر هم هست

من دخترمو ۲۶ سالگی اوردم تا دو سه سالگی همه کارهاشو با عشق میکردم بسیار با صبر و حوصله پوشک و شیر دادن و حموم و همه چی

ولی الان که ۳۳سالمه شوهرم میگه بچه

انگار میخام کوه بکنم واقعا در توانم نیست همش میگم ای کاااااش همون قبل ۳۰ سالگی دوتا پشت سرهم میاوردم رااااحت

هرچیزی به وقتش

طبق شرایط که هرچیزی یه منطقی دارههمه موافق اینن حامله شدن تو سن ۱۸ سالگی ظلم در حق زنهولی از اونطرفم ...

موضوع همینه 

لزوما قرار نیست منطق همه مثل هم یا حتی عرف باشه 

یه سری مسائل هستن که صرفا بر اساس زندگی فرد میتونه پشتش منطق باشه

ازدواج یا بارداری زیر سن‌ قانونی کلا بحثش جداس 

دیگه باید انتخاب کرد.دوراهی بین به موقع بچه آوردن یا با شرایط مالی خوب بچه آوردنه.من فکر میکنم بچه ب ...

دقیقا من هم موافق داشتن سطح بلوغ کافی عاطفی و سطح مالی خوب برای بچه هستم 

ولی اگر کسی تو سن بالا به اینا نتونه برسه و بچه رو بیاره صرفا فقط چون تنها نمونه خودخواهیه محضه