2777
2789
عنوان

دختری که ساپورت میشه

217 بازدید | 20 پست

اما ادعا داره پول بازوشه چن وقت پیشم بردتش ترکیه شوگر ش وخانواده معتقد بود با پولای خودم رفتم شماها چقد بی عرضین نمیتونین اونقد درآمد بالا داشته باشین بعد من شوگرشو یکی از آشنایان فالو داشتم واز اون طریق متوجه شدم شوگر داره کلی پز داد هی میگفت عرضه ندارین شماها مثل من کار کنید من خود ساخته ام شماهم به خودتون بیاین بنظرتون به بقیه بگم شوگر داره چون خیلی تودل منو بچه هارو خالی کرد

این کار نمیکنه کار میکشه منتها از خودش😂

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا فقط فهمیدم شوگر داره

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

اصولا اینایی که هی فاز درآمد و مستقل بودن میگیرن و حرف میزنن که شماها نمیتونید بدون زرررر میزنن زررر

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد