2777
2789

برای مثال شما یک نفر رو یکبار دیدید و بهش احساس خوبی پیدا. کردید و علاقه مند شدید ؛

به نظر شما برای درخواست آشنایی دادن حتما باید با همون یکبار دیدن عشق خیلی قوی و دیوانه وار

و لیلی و مجنونی داشته باشی ؟

یا عشق قویتر بعد با شناخت به وجود میاد ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید من چند بار این تاپیک هاتون رو دیدم

ببخشید که اینو میگم ولی این شک شما اصلا نشونه خوبی نیست

آدم عاشق هیچ وقت یه لحظه هم به عشق و علاقه اش شک نمیکنه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ببخشید ولی شما شرایط من رو نمیدونید...🙏

مگه شرایط تون چیه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
مگه شرایط تون چیه

من حدود ۲ سال و نیم پیش یه دختر خانمی رو در یک سفر خانوادگی دیدم که هم چهره و هم رفتارهاش تو اون دو روزی که در یک مکان حضور داشتیم به دلم نشست .

من در طول این ۲ سالی که گذشته بخاطر علاقه به این دختر وارد هیچ رابطه ای نشدم و با این که نبود تعهد قلبی داشتم .

اما بعضی از اوقات (مخصوصا بعد ۶ ماه اولین که معمولا عمر عشق آتشین در حتی رابطه هاست) احساس میکردم که نکنه دوسش نداشته باشم و با احساساتش بازی کنم .

و به نظرم خودم دوری و ملاقات نداشتنمون هم در این سرد شدگی ها دخیله .

اما هر وقت هم که این احساس بهم دست میده دلم میخواد اون احساسات رو تو ذهنم با فکر به همون آدم برگردونم .

خیلی هم دچار وسواس فکری و شک میشم در این زمینه .

از یه طرف هم به خودم میگم اصلا من در مرحله اول شیفته شدن هستم و نبابد اونقدرها هم از خودم انتظارم بالا باشه .

و اصلا عشق واقعی و عمیق بعد از شناخته که به وجود میاد .

برعکس اینکه میگن،گویند که لحظه ایست روییدن عشق،به هیچ وجه عشق درنگاه اول رو قبول ندارم،قطعا عشق واقعی بعد از ارتباط گرفتن به وجود میاد

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
برعکس اینکه میگن،گویند که لحظه ایست روییدن عشق،به هیچ وجه عشق درنگاه اول رو قبول ندارم،قطعا عشق واقع ...

بله اون جرقه اولیه هستش که شور و شوق رو در ما به وجود میاره و به نظر منم عشق واقعی بعد از همون شناخته .

من حدود ۲ سال و نیم پیش یه دختر خانمی رو در یک سفر خانوادگی دیدم که هم چهره و هم رفتارهاش تو اون دو ...

از تاپیک هاتون معلومه وسواس گفتید

کاش زودتر به فکری بکنید