2777
2789
عنوان

تجربیات من از خوابگاه تا الان که اخرای ترم یکه

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 28 پست
مگه نمیگی دندون میخای؟ حالا اصلا هر چی ولی من میدونم اگر جایی باشی ک نمیخای اذیت میشی ولی اگر کنار م ...

محرومم نمیتونم کنکور بدم دیگه سال بعدم  محروم نیستم اما باید انصراف بدم از کجا معلوم باز همینو بیارم من امید دارم قانون انصراف و بردارن من حتما باز کنکور میدم

ازش متنفر نیستم ولی دوستشم ندارم 

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
مگه نمیگی دندون میخای؟ حالا اصلا هر چی ولی من میدونم اگر جایی باشی ک نمیخای اذیت میشی ولی اگر کنار م ...

محرومم نمیتونم کنکور بدم دیگه سال بعدم  محروم نیستم اما باید انصراف بدم از کجا معلوم باز همینو بیارم من امید دارم قانون انصراف و بردارن من حتما باز کنکور میدم

ازش متنفر نیستم ولی دوستشم ندارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگن وضعیت خوابگاه ها خیلی بد شده که سیگار نمیکشن یا زیاد با تلفن حرف زدن قلدری کردن دزدی کردن، مشر ...

نه مال ما خداروشکر اصلا اینجوری نیست

دانشگاه گا همه ورودی جدید گذاشت تو یه خوابگاه و تا جایی که ممکن بود هم زشته ای ها هم تو یه اتاقن

خوب کاری میکنی انصراف بدی خودت رو بدبخت میکنی

خب اره یه درصد همینم نیارم بدبختم...

موفق باشی من دو سال ازت کوچیکترم ، انسانی ام ، سال اولی که پشت میمونم😔😔😔

موفق باشی عزیزم❤️

فیزیوتراپی

کاش من فیزیو بودم...

من فیزیو و دندون خیلی دوست دارم

ترم چندید؟شما چی میخواستید؟

فیزیو از پزشکیم بهترا بنظرم

فیزیوتراپی

خوندم گفته بودید قبلا از یه رشته دیگه انصراف دادید اگه دوست داشتید میشه بگید چه رشته ای بوده؟