2777
2789
عنوان

خواهشااااا اینو بخونین اقاهستم

147 بازدید | 14 پست

لطفا خواهشا اگر مریض دیابتی دارین اطرافتون، وقتی میگن قفسه سینم سنگینه،  یکم تعریق سرد داره، بیحاله،  جدی بگیرین.. همین امشب موردشو داشتم بهاطر بی توجهی فوت کرد...  بیمارای دیابتیک خیلی خیلی نسبت ب درد تحملشون بیشتره.. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادربزرگ منم الهی قربونش برم خیلی ساله که دیابت داره دقیقا یک بار اینطور شد

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

میتونم ی سوالی بپرسم؟ 

من 16 سالمه رو قلبم احساس سنگینی دارم تپش قلب و نفسمم سخت میاد بدنم شل شده حالت تهوع و احساس خون دماغ شدن هم دارم گاها درد ب دستمم میزنه البته بیشتر شبا برام اتفاق میفته طوری که حس میکنم صبح بیدار نمیشم کسی این مشکلو داشنه؟ 

میتونم ی سوالی بپرسم؟ من 16 سالمه رو قلبم احساس سنگینی دارم تپش قلب و نفسمم سخت میاد بدنم شل شده حال ...

بیشتر انگار تنش عصبی و استرسه و پانیک باشه تا یک مورد تیپیکال قلبی 

چه بد ، این مواقع باید چه کار کنیم ما بیمار دیا بیتی داریم همیشه عرق سرد و بیقه موارد که گفتید رو دا ...

ااگه دیذین درد قفسه سینه ولو کم یا هرگونه احساس ناخوشی تو قفسه سینه داشت، بیحال بود، رنگ پریده بود حدلقل یه نوار قلب میخواد

خدا حفظش کنه

سلامت باشید

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد