2777
2789

اینایی ک همیشه میگن کاش بابام فلانی بود مامانم فلانی بود...

فقط اینایی ک اینطوری ان میدونن ک تموم مدت حسرت زندگی بقیه رو خوردن چجوریه:)

اینکه ی جور باهات رفتارشه انگار از روی اجبار بدنیات اوردن....اینکه بلد نیستن حتی ی لبخند ساده بهت بزنن و باهات با محبت رفتار کنن....

اینارو گفتم اگ بچه نمیخوایید و اعصاب ندارید نیارید واقعا نیاز نیست یکی رو بدبخت کنید و باهاش وحشیانه رفتار کنید...انقدری ک عقده ی محبت داشته باشه مثل من:)

من بابام هیچوقت بابا نبوده برام تموم عمرم بهم فحش داده یا تحقیرم کرده

الان ک دارم با چراغ قوه درس میخونم اومده پشت در میگه معلوم نیس چ غلطی میکنی اونجا:)))))

عاشق گربه ها🥺🍓❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی بگردم کاملا درسته

انشاالله در اینده زندگی خیلی موفقی داشته باشی همراه با یک پشت و پناه خوب

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

دوست من هم شرایط تورو داره باباش همش تحقیرش میکنه و فرق میذاره بین خودشو داداشش خیلی خیلی زیاد 

جوری ک این دوستمو باباش فقط ب چشم پول میبینه دوستم میگه تاوقتی بهش پول بدم و کمک خرج باشم بهم سلام میکنه 

وگرنه هرموقع میام تو خونه منو میبینه پووووف میکشه و من همش بچه ی بدیم 

این دوستم از بچگی کار کرد ک ب خانوادش کمک کنه و هچیکس مثل این دوستم بفکر خانواده و پدرش نبوده 

اخرش باباش بهش میگه من کار ب هیچیت ندارم و جوری باهاش رفتار میکنه انگار دشمنشه واقعا چرا اینجورن؟

اصلا درک نمیکنم من هرچی فکر میکنم هرررچی فکر میکنم این بدبخت واقعا کاری نکرده ک اینا باهاش اینجور باشن من هرروز با دوستم درارتباطم هرررروز ولی اصلا هرروز دارم ب قلب پاکش بیشتر ایمان میارم

و باباش یه بیرحم خودخواه پول پرسته 

دوستم پسره