2777
2789
عنوان

اینم خیانت محسوب میشه یا ن

148 بازدید | 18 پست

کارم نقشه برداریه امروز یه بازدید داشتم وسط دو تا کوه یه جای بدون آنتن، ب ارباب رحوع گفتم خانومتم همراهت بیار گفت باشه اومد دیدم نیست گفت باید بریم دنبالش، از اونجایی ک عحله داشتم و نصفه راه رو هم رفته بودیم گفتم نمیخاد بریم دیگه.

رفتم نقاط رو برداشتم برگشتم

شوهرم میگه هیچ وقت تنها جایی نرو، ن ک اعتماد نداشته باشه میگه اگه تو راه ماشبنتون خراب شه یا هرچیزی من جلو دهن مردمو نمیتونم بگیرم.

ولی فقط بهش گفتم دارم میرم بازدید گفت باشه.

نپرسید متم نگفتم خیالش راحت یه خانومم همراهمونه.

بگم؟ یا اعتنادش خراب میشه؟  عذلب وجدان گرفتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی اتفاقی نیوفتاده نگو ولی فقط همین یبار باشه، با ارباب رجوع هم جوری رفتار کن که بفهمه بابت اینکه از نیومدن خانومش بهت اطلاع نداد ناراحت شدی و دیگه تکرار نکنه

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

نه نیازی نیست ولی حرفش منطقیه

همبشه با خانوم میرفتم

امروز عجله داشتم ساعت چهار قرار داشتم ، مسیرم طولانی بود،تا مسرفتم دنبال خانومش دیدم میشد

حالا از اونجایی شوهرم باهمه آدم رفیقه مسگم نکنه آشنا در بیاد

کاملا حرفش درسته هر جا برای بازدید میرید جدا از حرف پردم مراقب خودتون باشید .

جماعت گرگ صفت براشون مهم نیست کی هستی و برای چه کاری رفتی و کار که از کار بگذره دیگه کاریش نمیشه کرد 

نگو ولی از این به بعد رعایت کن عزیزکه خدای نکرده مشکلی پیش نیاد🌷

اره والا  هرچقدرم طول بکشه با خانوم میرم، دستم رو داغ کردم

درسته جرات نمیکنه ب کارشناس بی ادبی کنن ولی خب بازم خریت کردم

عزیز دلم این بهش نگو چون خودتم نمیدونستی قرار خانومش وسط راه نیاد یه اتفاق بوده

الان بهش بگی اعتماد شوهرت رابطه عاطفیت خراب میشه

خودت مقصر نبودی این اتفاق افتاده خودت نخواستی یهویی شده از اولم به شوهرت گفته بودی خانومش هست وسط راه این اتفاق پیش اومده که خودت نخواستی 

پس رابطه عاطفیت فدای ی اتفاق خودت خبر نذاشتی نکن

بد کردی دیگه . حرف درست میزنه  .اصلا دهن مردم چیه بعضی مردها مرض دارن .. حالا دیگه گذشت . دفعات بعد قدم جلو نذار . جوری هم قرارها رو بچین از اول که طرف توجیه باشه کارش جلو نمیره خودش درست برنامه بچینه . یه جورایی شرایط کاری ازش دربیار

عزیز دلم این بهش نگو چون خودتم نمیدونستی قرار خانومش وسط راه نیاد یه اتفاق بودهالان بهش بگی اعتماد ش ...

اره والا تا اونجا همش ایته الکرسی خوندم تصادف نکنیم الکی آبروم بره.

بعدم از مرده قیمت زمینا اون منطقه پرسیدم که آقام میخواد بخره😐😐که مقلا بفهمه شوهر دارم