2777
2789
اون عصبی تر از منه و اینکه چون وقتی بچه بوده مجبور بوده خواهرزاده هاشو نگه داره و به خواهرش سرویس بد ...

والا من اصلا نمیتونم زیر بار زور برم 

اینکه تو بچگی چطور بوده هیچ ربطی به شما نداره 

اول با زبون خوش بهش بگو که وظیفه داره شما رو بیرون ببره و گردش و ... ببره 

شما اینقدر مراعاتشو کردی که پررو شده 

اون داد میزنه تو هوار بزن اون هوار میزنه تو بلند تر هوار بزن 

والا من چیزی از شوهرم بخوام انجام نده با خنده میگم پس میرم از عباس آقا سوپری می‌خوام برام انجام بده😁

اینجوری می‌فهمه وظیفشه انجام بده وگرنه کس دیگه این وظیفه رو به جا میاره😁

نمیتونی صبح که بزه مهد کودکه با کوچیکه بری بیرون؟ 

برو خونه بازی ای جایی که اونجا بچه ت هم ی ذره بازی کنه 

بعد م چرا پیاده میایی وقتی خسته میشی، اسنپ بگیر 

و از من به شما توصیه خواهرانه هرگز اجازه ندید شوهرتون به مادر و خواهرتون به چشم بچه نگهدار شما نگاه کنه

اتفاقا هر موقع انتظار داره بچه رو ببرید مامانتون نگه داره. نبرید که متوجه بشه اونا وظیفه ای ندارن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیتونی صبح که بزه مهد کودکه با کوچیکه بری بیرون؟ برو خونه بازی ای جایی که اونجا بچه ت هم ی ذره بازی ...

ای وااااای نمیدونی چه میکنه پدرمو درمیاره سر پسر اولم هرموقع ازش کمک میخواستم میگفت مادرخواهرت بیان کمکت 

انقد اذیت میکرد که کلا بی خیال شدم بچه من نمیخوابید تا همین چهارماه پیش

ای وااااای نمیدونی چه میکنه پدرمو درمیاره سر پسر اولم هرموقع ازش کمک میخواستم میگفت مادرخواهرت بیان ...

پررو شده 

انقدر بقیه بدون چشم داشت و جبران بهت کمک کردم که آقا پررو شده 

من جات باشم دیگه از مادرم کمک نمیگیرم 

هر موقع هم گفت ی بهونه ای بیار. ی بار بگو مریضن، ی بار بگو خونه نیستن 

خودت هم اسنپ بگیر برو خانه بازی اونجا دیگه برای بچه ها هم امنه 

خرج کن و اصلا مراعات رو نکن، دلیل نمیشه وقتی نمیبرتت بشینی توو خونه غمباد بگیری 

خب همونه نمیترسه از جدا شدن و می‌دونه شما تحت هیچ شرایطی جدا نمیشی ازش و اینجوری رفتار میکنه

اتفاقا این باور اشتباهیه سر بریده رو از نمیشه از سر بریده ترسوند همیشه هم بهش گفتم