2777
2789
عنوان

شوهرم به دیگران حسودی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 20 پست
پسر خاله هاش بازم تحت حمایت بقیه جایگاه شغلیشون کمی بهتره با اینکه همسر من فوق العاده با سواد تر و ب ...

ببین اتفاقا بنظرم حسودی نکرده و نباید اینو به زبون بیاری ک تو حسودی

حمایت نشده و تقصیر اونم نبوده، دلش شکسته که میشده برا اونم همونجوری بشه ولی نذاشتن و پیامش هم اتفاقا مودبانه و دور از حسادت بوده

فقط باید حواست باشه چیزی خریدن بقیه رو بیان نکنی 

وقتی طرف داره موقعیت پرفشاری رو میگذرونه تو باید حامی باشی اگه دلتم شکست و خواست خونه ۱۱۰متری، خدای تو خدای همون ادماس از اون بخواه برکت بهتون بده نه که با حسرت بیانش کنی،احتمالا متوجه شده حسرت خوردی ناراحت شده ک نتونسته برات بهترینو بزاره

دیگه خبرای اینجوری براش تعریف نکن بزار از بقیه بشنوه 

رو پای خودتون بودن نقطه قوته درسته که دست خودتون نبوده ولی ادمای قویتری میشین با مدل حرف زدنت تبدیل به نقطه ضعف هردوتون نکنش، کلا مقایسه تا یک دوسال بین عروسای هم سال هست بعد درست میشه ولی تو خودتو مدیریت کن که همسرتو بهم نریزی

انقد فوی حرف بزن بگو مبارکشون باشه ان شاءالله خدا برای همه درست کنه ما هم با تلاشمون یه خونه عالی بگیریم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا نظر منم همینه روان همسرم رو به هم میریزن

چون ناخودآگاه مقایسه میکنید شرایط رو و از اون طرف هم میگید تو رقابت با شما رقابت که کلآ  درست نیست زورت هم نرسه افسرده میشی و ناراحت پس حذفشون کنید و خودتونو راحت کنید به همسرتون بگید به جاش ما خیلی چیزا داریم که بقیه ندارن مثل همین عشق و محبتی که بینمونه ما با کمترین چیزا هم خوشحالیم اما بعضیا کلی چیز چیز دارن ولی راضی نیستن و لذت نمی‌برن به نظر من دارایی واقعاً مهم نیست استفاده از چیزهایی که داریم مهمه