2777
2789
عنوان

مدتیه دوس دارم همش عبادت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 27 پست
راستش همه چیزی از وقتی شروع شد که شروع کردم به شکر کردنشکرگزاری درون منو انگار آروم کرد

چقدر عالی

مینویسی یا کلامی؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از شکر گزاری شروع کن عزیزم یه دفتر وردار صبحا و شبا حتما چند جنله خوب بنویس و شکر کن

واقعا شکرگذاری تاثیر داره؟ چندین مرتبه خواستم این کارو بکنم اما نشده

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
واقعا شکرگذاری تاثیر داره؟ چندین مرتبه خواستم این کارو بکنم اما نشده

بله عزیزم با اراده شروع کنید قطعا تاثیر داره 

کتاب معجزه شکر گزاریو هم میتونید پی دی افشو دانلود کنید وبخونید 

بله عزیزم با اراده شروع کنید قطعا تاثیر داره کتاب معجزه شکر گزاریو هم میتونید پی دی افشو دانلود کنید ...

دوست عزیز به چه صورت باید انجام بدم؟

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂
دوست عزیز به چه صورت باید انجام بدم؟

اگر ایتا دارید اونجا سرچ کنید معجزه سکر گزاری ی سری کانالارو میاره پی دی افشو نصب کنید 

روزی یه صفحشو بخونید 

۲۸ روز بهت برنانه میده برای شکر گزاری 

به مرور میشه براتون یه عادت که به خودتون میاییدومیبینید ۲۸ روز شده مثلا ۳۰ روز وحواستون نبوده واتفاقات قشنگ وجالبی توزندگیتون شروع میشه تغییرات مثبت میبینید واقعا معجزه میکنه به شرطی که با وجودتون باورش کنید

اگر ایتا دارید اونجا سرچ کنید معجزه سکر گزاری ی سری کانالارو میاره پی دی افشو نصب کنید روزی یه صفحشو ...

حتما این کارو میکنم ممنون بابت راهنماییت❤️

خواهش میکنم زندگیت پراز آرامش عزیزم

ممنون همچنین❤️

ای جااااااان دلم🥹🥹🥹🥹🥹😍😍😍😍♥️♥️♥️قبول باشه قشنگمبین نمازات یا هر جا که دعا مسنجابه لطفا خیییی ...

انشاءالله عزیزم به خواسته دلت برسی زندگیت پراز سعادت وخوشبختی ،قلبت پراز آرامش ودلت همیشه شاد  دعاتون کردم 💙

برای منم دعا کن اینجوری بشم مداوم هم استغفار کن که شیطون دورت نکنه

عزیزم به نیت دلتون دعاتون کردم انشاءالله هرآنچه که باعث ارامش وخوشبختیتونه خدا بهتون بده💙

چشم ممنونم🦋