اولا سر این نوشتن اسمش کلا بحث داشتیم😂😂😂اون میگف ائلمان نوشته میشه من میگفتم المان😂😂بدبخت دیگ شناسنامشو اورد گردن گرفتم ائلمانه🤣🤣
☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️ و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍 ♡elmanim♡married♡
چی باحاله ابجی با این وضع اسم بچمو من میخام چی بذارم از اسم این جدیدتر باشه😐😐😐
☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️ و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍 ♡elmanim♡married♡
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چی باحاله ابجی با این وضع اسم بچمو من میخام چی بذارم از اسم این جدیدتر باشه😐😐😐
عه نینی داریییی؟
دختر یا پسر؟
حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بینبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑 اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک
ن باو عقدم هنوز.مثلا فردا اومد من بچه دار شدم سر انتخاب اسمش خیلیی ب مشکل میخورم
خودشم دوقلو هس ژنش دوقلوعه کلاااا اول عروسی رفتیم دکتر گفتن ک بچتون قطعا دوقلو خواهد بود😐
یدونه دردسر نداره ک این از اسمش اینم از دوقلووییش😐😐
اولین بار اومده بود خونه مامان بزرگم هعی املان صداش میزد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣مامان بزرگم میگف ای باب این چ اسمیه اخ🤣
ن باو عقدم هنوز.مثلا فردا اومد من بچه دار شدم سر انتخاب اسمش خیلیی ب مشکل میخورمخودشم دوقلو هس ژنش د ...
عزیزم😂❤
اسمای اصیل ایرانی اگه میخوای معرفی کنم؟
حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بینبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑 اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک