2777
2789

حوصله بچه و زندگیمو ندارم اصلا صبح تا شب تو خونه تنهام و تو شهر غریبم همه چی روزمرگی شده برام هیچی خوشحالم نمیکنه در عوض همه چی گریه ام میندازه حتی امروز تو آرایشگاه رفته بودم اصلاح یهو اشکم دراومد گفت چته گفتم چشام حساسیت گرفتن هی اشک میاد . هیشکی ندارم برای هم صحبتی حتی نمیتونم برم بیرون و شرایط را تغییر بدم خستم خیلی خسته و بی حوصله و بشدت غمگین و افسرده.  بارها رفتم دکتر اعصاب دارو خوردم و وسط کار ول کردم این سری آخر گفتم خواب آور نباشه داروها اما بازم خواب عمیق میرفتم و متوجه کارا بچم نمی‌شدم یهو نصف شب بیدار میشدم میدیدم خونه ریخت و پاشه و بچه یه گوشه خوابش رفته مثلا میفهمیدم هی صدام می نه یا تکونم میده اما واقعا نمیتونستم پاشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا به خاطر بچه به خودت بیا اون چه گناهی کرده اول اینکه خودتو مقصر هیچی ندون  و بپذیر که گذشته گذشته زمان حال دستته ببین علت حال بدت چیه پیداش کن یپذیرش و راه حل براش پیدا کن ، اگر ادامه بدی احتمال اینکه بچه تون انتی سوشال بشه یا مشکل روانی پیدا منه خیلی بالا میره

مشکل خاصی نداریم اما مشغله شغلیش خیلی زیاده

خداروشکر انشالله حالتون خوب باشه 

مشکل افسردگی داشتین؟ 

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

خیلی کوچیک طبقه همکف و بی نور .چطور

از همینه ، ویتامین دی و امگا سه بگیر از داروخانه بخور حله 

ویتامین دی دوز ۵۰هزار ماهی یدونه 

امگا ۳ هفته ای سه تا یه روز در میون مثلا فقط روزای زوج امگا بخور

دکتر تغذیه به من داد