2777
2789
عنوان

جاری دخالت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 46 پست
ای بابا حق داری والا کلا تو جمعشون نباش نشون بده از حرفاشون تهوع میگیری .بی محلی کن

میاد خونمون تنها بدون شوهرش منو شوهرم تو خونه یعنی شوهرم باهاش تنها بزارم 🥲

بعدم فک میکنم رو شوهرم چش داره ما دعوا لفظی میکنم انقدر میخنده از ته دل تو روی من دلم میخواد پاشم خفش کنم

سکوت کنم دیگه از حد گذشته تا الان ساکت بودم هر روز داره بدتر میکنه رفتاراشو با منم شوخیای زشت میکنه ...

ما همین تو فامیل شوهرم یکی هست از این شوخی های بد میکنه منم دو بار کم محلش کردم 

بازم میکنه با بقیه 

خیلی بی ادبیه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میاد خونمون تنها بدون شوهرش منو شوهرم تو خونه یعنی شوهرم باهاش تنها بزارم 🥲بعدم فک میکنم رو شوهرم چ ...

نه منظورم مهمونی بود 

اخم و تخت و بیمحلی کن نیاد دیگه چندش 

یا درو وانکن .یا گفت میایم بگو خونه نیستم 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

خب چرا شوهرش جلو شو نمیگیره .ی زن چقدر میتونه بی فکر و بی ادب باشه

شوهرش نمیدونه ندیدم تا حالا جلو اونم نمیدونم اینجوریه یا نه ولی فک کنم جلو اون خودشو نگه میداره چون یبار یکی از برادر شوهرام به زنش پیامای زشت فرستاده بود اومد یه دعوایی کرد میخواست داداششو بکشه

ما همین تو فامیل شوهرم یکی هست از این شوخی های بد میکنه منم دو بار کم محلش کردم بازم میکنه با بقیه خ ...

خیلی زبون درازم هست همش تیکه میندازه غیر مستقیم مثلا میگه به فلانی میگم به من میگه منم مظلوم اصلا بلد نیستم جواب بدم همه خوششون میاد حاظر جوابه اما زیاد آدم حسابش نمیکنن برای اینکه بی ادبه همش 

نه منظورم مهمونی بود اخم و تخت و بیمحلی کن نیاد دیگه چندش یا درو وانکن .یا گفت میایم بگو خونه نیستم

تو مهمونی زیاد نمیگه ندیدم وقتایی تنها میشه با شووهرم با من میگه 

خیلی زبون درازم هست همش تیکه میندازه غیر مستقیم مثلا میگه به فلانی میگم به من میگه منم مظلوم اصلا بل ...

بلدی نمیخواد 

چشمتو ببند دهنتو باز کن قهوه ایش کن 

مثل خودش در شان خودش😂

نه منظورم مهمونی بود اخم و تخت و بیمحلی کن نیاد دیگه چندش یا درو وانکن .یا گفت میایم بگو خونه نیستم

بخدا هر کی جای من بود گیس و گیس کشی میشد باید یا درو وا نکنم زیاد رفت و آمد ندارم همشم حرف میبره پیش‌مادر شوهر همیشه دعوا راه میندازه خیلی وقته نه خونه مادر شوهر رفتم نه خونه جاری شوهرم هرشب میره خونه مامانش از سر کار برمیگرده اونجاست جاریمم هر روز اونجاست یه روز ندیدم نره اونجا همیشه هم تا شب میمونه همو ملاقات میکنن اونجا معلوم نیست چیا میگن بهم 

بخدا هر کی جای من بود گیس و گیس کشی میشد باید یا درو وا نکنم زیاد رفت و آمد ندارم همشم حرف میبره پیش‌مادر شوهر همیشه دعوا راه میندازه خیلی وقته نه خونه مادر شوهر رفتم نه خونه جاری شوهرم هرشب میره خونه مامانش از سر کار برمیگرده اونجاست جاریمم هر روز اونجاست یه روز ندیدم نره اونجا همیشه هم تا شب میمونه همو ملاقات میکنن اونجا معلوم نیست چیا میگن بهم 

بلدی نمیخواد چشمتو ببند دهنتو باز کن قهوه ایش کن مثل خودش در شان خودش😂

اصلا دلم نمییییخوووواد مثل اون باشم اما میخوام فکش بیفته اون خیلی چندشه فک میکنه بامزس و همه بهش میخندن این حرفای چندش میزنه همه میخندن من نمیفهمم چرا یا با خنده جوابشو میدن خوب یه جمله بگین تو جمع بهش بگم آبروش بره دیگه زر نزنه🤣

اصلا دلم نمییییخوووواد مثل اون باشم اما میخوام فکش بیفته اون خیلی چندشه فک میکنه بامزس و همه بهش میخ ...

بستگی داره چ جمعی باشه چی پیش بیاد 

یهو باید حاضر جوابی کنی 

از قبل نمیشه فکر کنی😀

بستگی داره چ جمعی باشه چی پیش بیاد یهو باید حاضر جوابی کنی از قبل نمیشه فکر کنی😀

تو هر جمعی چند بار بهم گیر میده برای همین میفهمم میخواد چی بگه مثلا این اواخر به لباسام گیر میده میگه کوتاهه در جوابش چی بگم من از این کت کارگو های جدید گرفتم شوهرم هیچی نمیگه این همش دخالت میکنه🫤