2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب چی شک داریدوما قرار نیست خیانت ها همه نشونه های یکسان داشته باشن.بپرس تا بهت بگم

نمیدونم یه حس عجیب غریب دارم

راه دور کار میکنه اول هفته میره چهارشنبه میاد فکر میکنم تو همون شهر یکیو داره.

هیچوقت این حس رو نداشتم بهش اما هر وقت زنگ میزنم اشغاله میرم پشت خطش بعد سریع خودش زنگ میزنه میگه فلانی بود زنگ زده بود

نمیدونم یه حس عجیب غریب دارمراه دور کار میکنه اول هفته میره چهارشنبه میاد فکر میکنم تو همون شهر یکیو ...

زیاد با تلفن مکالمه کردن میشه

پرینت از همراه اول بگیر

اقا هستم . راننده پروفایلم
زیاد با تلفن مکالمه کردن میشهپرینت از همراه اول بگیر

چطوری؟

البته کارش جوریه تماس باهاش زیاد میگیرن.

اما به طرز عجیب غریبی چند وقتیه همه ش تلفنش مشغوله.

بعد اینکه سریع زنگ میزنه بیشتر شک میکنم میگم بالاخره طرف صحبتش کاری و رسمی نیست که این سریع قطعش میکنه و به من زنگ میزنه.

چطوری؟البته کارش جوریه تماس باهاش زیاد میگیرن.اما به طرز عجیب غریبی چند وقتیه همه ش تلفنش مشغوله.بعد ...

همراه من رو گوشی خودت نصب کن و گوشی شوهرت رو بردار .بعد پیامک میره رو گوشی شوهرت اون رو وارد کن و همیشه چکش کن

اقا هستم . راننده پروفایلم