2777
2789
عنوان

دیروز تو مهمونی آبروم رفت…بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 25 پست
درسته عزیزم ممنونم،امیدوارم از یادم بره همش میگم فک نکنم اما ته دلم خیال میکنم همه پشتم بد گفتن

دو روزه دیگه فراموشش میکنی اگه الان ذهنت درگیره خیلیم عادیه مث یه سرما خوردگیه باید بزاری دوره نقاهتت بگذره اولشه یکم‌ذهنت درگیره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فداتشم درست میگی ممنونم از کلی

عزیزدلمی قشنگم❤️

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

به این میگی آبرو ریزی؟😂😐

بیخیااال خواهر من . مردم اونقدر گرفتاری دارن که لباس شما به ذهنشون هم نمیرسه 

لباست هم نرمال بوده 

حساس نشوووو

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

ولی من به کسایی که تو مهمونی لباس ساده میپوشن حس خوبی دارم میگم عجب اعتماد به نفسی ...

درسته لباس ساده و شیک ولی فرق داره با ساده و خیلی معمولی اولین بارم بود بافتمو میپوشیدم ازش متنفر شدم تازه میگم چقدر زشته من چرا اینو خریده بودم

به این میگی آبرو ریزی؟😂😐بیخیااال خواهر من . مردم اونقدر گرفتاری دارن که لباس شما به ذهنشون هم نمیر ...

اخه یه سری از خانواده همسرم از اونا هستن که خیلی به همه چی ایراد میگیرن و به همه جا پخش میکنن،حس میکنم اینو یادشون نره با نگاهاشون قشنگ میفهمیدم که میگفتن این چه لباسیه 

چند سال پیش که دبیرستانی بودم بله برون یکی از اقوام نه چتدان نزدیک دعوت شدیم منم فکر کردم بله برون بیشتر جای بزرگترهاست و حالا بزن و برقص خاصی ندارن مانتوی مجلسی پوشیدم یعنی مانتوی عیدم که تازه خریده بودم و نو بود ولی خب رفتم دبدم بقیه با لباس مجلسی اومدن و بزن و برقص دارن صاحب مجلسم نگفته بود که برنامه اینجوری دارن هعی هم اصرار داشت برید لباساتونو عوض کنیددددد منم لباسی نبرده بودم خیلی خجالت کشیدم با اینکه مانتوم نو بود و برای مهمونی های عید گرفته بودم هیچ وقت یادم نمیره ولی خب بیخیال 

وای دقیقا حس تورو داشتمو دارم،خیلی بده😭😭

آره اون لحظه که اصلا بهم خوش نگذشت فقط دلم میخواست زودتر تموم بشه تو دلمم از صاحب مجلس ناراحت بودم که بهمون نگفته برنامه دارن اخه برای بقیه فامیلا بله برون رسمی برگزار میشدو خیلی بزن و برقص نداشتن برای اینا متفاوت بود که اطلاع نداده بود ولی خب الان دیگه واقعا به چپمه بیخیال خاطره میشه