2777
2789

میخوام بگم هیچکس نمیتونه قسمت کسیو رقم بزنه و بازی قسمتو ببینید حتی اگه مردم در موردش بد فکر کنن

حدود ده دوازده سال پیش وقتی دبیرستانی بود از مدرسه اومده بود بیرون تو خیایون سوار یه پیکان شده بود متاسفانه دزدیده بودنش.این ور خونوادش هر چی منتظر بودن برگرده برنگشته بود روستا هم زندگی میکردن

نمیدونم چه اتفاقی میوفته اون بین و برای دختر اتفاقی میوفته اما خب پلیس پیداشون میکنه و زنگ میزنه خونواده بیان و اینا...متاسفانه یکی از آشناها که تو کلانتری بوده و متوجه ماجرا شده تو کل روستا پخش کرده بود چه اتفاقی افتاده بی شرف

مردم ایران هم که میشناسید دیگ و بدتر محیط کوچیکی مثل روستا...

انگار بیچاره دست خودش بوده که اتفاق به این تلخی تجربه کنه

حالا بعضی دخترا این زمونه کارایی میکنن که در مقابلشون این طفلی هیچ ایرادی محتمل نشده اما ....

خونوادش تا مدت ها جرات نداشتن بیان تو جمع فامیل و مردم از ترس پچ پچ و قضاوت های بی جا...

اون دختر چقدر هم ماه بود...چقدر هم ادم خوش لرخوردی...اما این موضوع باعث شد هیچکس دیگه حتی برای ازدواج طرفشم نره حتی اگه خیلیم پسری میخواستش خونواده ها نمیذاشتن...

اگه خواستگار غریبه ای هم داشت همیکنه تحقیق میکردن از روستا و جریانو میفهمیدن به هم میخورد...گذشت تا اینکه اون دختر رفت شیراز برای کار و چند سالی هست پیش برادرش شیرازه و کار میکنه..درسم ادامه داد لیسانسشم گرفت

چندین مدت پیش مریض میشه میره دکتر...دکتر که خانم هم هست از رو لحجش میفهمه هم اصالتن و برا یه استان هستن و پیگیرش میشه برا پسرش...که واقعا از ملک و دارایی گرفته تا قیافه و استایل و همه چیش اوکی هست

الانم دیگ خاستگاری کردن و تموم شده قولشو دادن

واقعا خیلی خیلی خوسحال شدم براش چون برهه سختیو پشت سرگذاشت خیلی سخت...بازی با آبروی ادم کمر شکنه

اما خدا همیشه ثابت میکنه اگه صبر کنی تحمل کنی تهش قشنگه❤️

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر در اینده پسر من برای دختری که دزدیده شده خواستگاری بره ، هیچ مشکلی نمیبینم 

مردم عقل ندارن 

انگار طرف خودش از عمد با دزدها دست ب یکی کرده ...

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

بله خدای ما اینه

خدا که مثل بنده هاش نیست

اسی اسم روستاشون اولش د و آخرش ت نیست؟

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
حالا یه فوبیا به ترسام اضافه شد صبحا با سواری میرم سرکار

مگ دزدیده شدن گناهه؟

خانواده و پسری ک بخاطر این قضیه خواستگاری نیان همون بهتر هیچوقت نیان چون عقل و درک اجتماعی ندارن

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
بله خدای ما اینهخدا که مثل بنده هاش نیستاسی اسم روستاشون اولش د و آخرش ت نیست؟

نه عزیزم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
مگ دزدیده شدن گناهه؟خانواده و پسری ک بخاطر این قضیه خواستگاری نیان همون بهتر هیچوقت نیان چون عقل و د ...

مگه من گفتم گناهه؟یا گفتم نباید بگیرنش؟

متوجه منظور من شدید اصلا؟

گفتم یه ترس به ترسام اضافه شد ، از این نظر که اون دختر هیچ وقت اون صحنرو یادش نمیره ضربه روحی که خورده براش خیلی سنگین بوده 

امیدوارم که روی خوش زندگی ببینه همیشه

مهربون باش اما ضعیف نباش
نه عزیزم

اخه اینو من قبلا شنیدم از یه روستای استانمون

من نمیشناسمشولی خوشحال شدم ک گفتی

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
اخه اینو من قبلا شنیدم از یه روستای استانمونمن نمیشناسمشولی خوشحال شدم ک گفتی

کدوم استانید عزیزم؟

کدوم استانید عزیزم؟

یاسوج