2777
2789
عنوان

مردی که برای جنس زن ارزش قائله

224 بازدید | 36 پست

به نظرتون پسری که در ناخودآگاهش زن تحقیر نشده یا بهتره بگم ارزش و احترام قائله تو جزئیات رفتارهاش چطوری مشخص میشه ؟

اکثرا فکرشون رفتارشون اینطوریه مردا تواناترن ولی یسری واقعا زن و مرد رو برابر میبینن اینجور پسرا چه مشخصه ایی دارن 

منظورم از اکثر مردا این نیست زن ستیزن یا تحقیر میکنن منظورم اینه در فکرشون حداقل خودشونو بالاتر میبینن 

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثل شوهر من.

چقدر خوب در مورد شخصیتی که داره بگین لطفا

این نخود اشی ها ،فک کنم کسی آدم حسابشون نمیکنه اینجوری وسط هر چیزی که ۱ درصد هم بهشون ربطی نداره خودشونو میندازن طفلیا 😂 تویی که حق بقیه رو ضایع میکنی بی شعور و بی فرهنگی ،یه روزی که قدرتشو داشته باشم دعا کن به تور من نیوفتی که یکاری میکنم باهات بعدا از حق خودتم بگذری مبادا حق کسیو  ضایع کرده باشی اشغال🚶‍♀️

مردی که همیشه نظر جنس مخالفش براش مهمه مشورت میگیره ازش دیگ الان این افکار زن ستیز و اینا نیست اگرم ...

اره ولی دیدم مردی که این اخلاق رو داره ولی در رفتارهای خیلی نادری متوجه شدم بلههه خودشو بالاتر از جنس زن میدونه 

کافه رفتن هر کی دنگ خودشو بده

نه به نظرم اون حس حمایتگریه که اتفاقا به غرورش باید بربخوره باید خودش حساب کنه 😂

هر چند به شخصه یه بار مهمون شم بار بعدی مهمون میکنم طرفو 

چقدر خوب در مورد شخصیتی که داره بگین لطفا

شوهر من خودتو برتر میبینه.شوهری که برای تصمیمات و حرفای زنش ، ناراحتی زنش در موقعیت های زندگی اهمیت میده ...شوهری که به خواسته ی دلت اهمیت بده ...

اره ولی دیدم مردی که این اخلاق رو داره ولی در رفتارهای خیلی نادری متوجه شدم بلههه خودشو بالاتر از جن ...

خب افکار اشتباهی داره

زن اگر استقلال مالی داشت باشه و خودش ارزش خودش بدونه بقیه هم ناخودآگاه بهش احترام میزارن هیچکس اون رو پایین تر از خودش  نمی‌دونه 

ربطی به جنسیت نداره 

نره خر دوست نداشته باشه هزار بلا سرت میاره مرد دوست داشته باشه هم بلده احترام براره هم برات تلاش کنه ...

اره خب ولی جدای از دوست داشتن اون فکر یک پسر رو در مورد همه دارم میگم 

کمترین و اولین نشونه اینه که کار خونه انحام بدهو کارهای شخصیشو خود انجام بده نه اینکه از خانم انتظار داشته باشه

دوم اینکه اگه خانمی وسیله دستشه و وسیله رو از خانم بگیره

اینا رو دیدی میتونی 40 درصد اعتماد کنی به چیزی که میخوای برسی

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون