_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 836 عنوان تو فیلم بی بدن چشم ستاره دنبال سروش بود❓ 169 بازدید | 18 پست ستاره رفیق دختره هست که عکسشو از روی حسادت پخش کرد ستاره عاشق سروش بود؟اخه اگه از روی حسادت باشه هدفش چی بود که پخش کرد؟خودش نامزد داشت اخه ستاره ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :) امروز | 02:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15014 گفت به خاطر حسادت به دوستش این کار وکرده دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
bvn عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 908 ستاره بعدا ازدواج کردتو فیلم مثلا چند سال این پرونده طول کشید بعد ستاره ازدواج کرد و ایناپس احتمال داره که شاید اون زمان از سروش خوشش میومده و کراش داشته روش به قول معروف
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 836 ستاره بعدا ازدواج کردتو فیلم مثلا چند سال این پرونده طول کشید بعد ستاره ازدواج کرد و ایناپس احتمال د ... اخه اون موقع هم نامزد داشت ستاره ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 836 گفت به خاطر حسادت به دوستش این کار وکرده خب کراش بوده رو پسره دیگه ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15014 خب کراش بوده رو پسره دیگه خودش اعتراف کردااا فیلم و ندیدی؟یه حسادت بچه گانه ظاهرا خوش اندام بوده و بهش حسودیش شده دوست پسر هم که پولدارچت های اول فیلم و ندیدی مگه دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
bvn عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 908 اخه اون موقع هم نامزد داشت ستاره نمیدونم متوجهش نشده بودم والابهرحال آدم لاشی ای بود مهم نیست قصدش چی بود ولی واقعا لاشی بود
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 836 خودش اعتراف کردااا فیلم و ندیدی؟یه حسادت بچه گانه ظاهرا خوش اندام بوده و بهش حسودیش شده دوست پسر هم ... ستاره خودش لاغر بود از اینکه خودشون بی پول بودن رلش پولدار بود حسودی کرد ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 836 نمیدونم متوجهش نشده بودم والابهرحال آدم لاشی ای بود مهم نیست قصدش چی بود ولی واقعا لاشی بود خیلی لاشی بود ما ممکنه حسادت کنیم ولی هیچوقت دست به این کارا نمیزنیم ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)
bvn عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 908 خیلی لاشی بود ما ممکنه حسادت کنیم ولی هیچوقت دست به این کارا نمیزنیم واقعا مشکل اینجاست الانا دیگه خود دخترا بهم دیگه رحم نمیکنن و یکارایی میکنن از سر حسادت که از دست صد تا پسر بر نمیاد
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 836 واقعا مشکل اینجاست الانا دیگه خود دخترا بهم دیگه رحم نمیکنن و یکارایی میکنن از سر حسادت که از دست صد ... من که به شخصه بد هیچ کیو نمیخوام اما حسادت طبیعیه ممکنه همه حسود باشن ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)
bvn عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 908 من که به شخصه بد هیچ کیو نمیخوام اما حسادت طبیعیه ممکنه همه حسود باشن منم والا تا حالا نشده بد کسیو بخوام حتی اونایی که بهم بد کردندرسته حسادت طبیعیه ولی همه ی احساسات رو آدم باید بتونه کنترل کنهمثلا خشم ام احساس طبیعیه ولی قرار نیست که چون خشمگین هستیم کسی رو بکشیم
_miel_ مدیر استارتر عضویت: 1403/10/02 تعداد پست: 836 منم والا تا حالا نشده بد کسیو بخوام حتی اونایی که بهم بد کردندرسته حسادت طبیعیه ولی همه ی احساسات رو ... این فیلم به موضوع کنترل احساسات هم خیلی اشاره کرد به جز تربیت صحیح والدین ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! - miel به فرانسوی یعنی عسل :)
bvn عضویت: 1402/08/10 تعداد پست: 908 این فیلم به موضوع کنترل احساسات هم خیلی اشاره کرد به جز تربیت صحیح والدین اره دقیقا