2777
2789
عنوان

داستان دختری که دوسش دارم((محکومم به فراموشیش🙂🩶))

| مشاهده متن کامل بحث + 7961 بازدید | 233 پست
فقط از خدا می خوام هر جا هس همیشه سلامت شاد و خوشبخت باشه. 14، 15 سال گذشته و می دونم ک ذره ای از احساسش کم نشده و بعدها فهمید ک منم می خواستم ولی راهش نبوده ک بشه. خلاصه این ک یاد گرفتیم بدون هم زندگی کنیم و دنیا رو دوست داشته باشیم

اسی خواهرانه بهت میگم

برگرد پیش خانوادت

مطمئن باش مامان باباتم منتظر برگشتنتن

برو پیش خانوادت دیگه تنها نیستی،غذا آماده داری،با ۴ نفر هم کلام میشی،خیلی حالت بهتر میشه

من عاااشق زمستونم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مطمئن باش تقاص دل شکسته تو میده به چشم دیدم خواهرم 7سال باکسی دوست بود ولی خانوادم مخالفت کردن وشخصی ...

روزی ده بار میگم انشالهه 

اینقدرررر خوشبخت بشه 

خوشبخت بشه 

بگه تو زندگیش بخنده 

اینقدر خوشبخت باشه خییییلی سخته گفتنشا 

اما حتی منو یادش نیاد 

تو زندگیش حالش خوب باشه 

نیاد روزی که کسی اذیتش کنه

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

بچه ها؟... (:بیاین قضاوت نکنیم...منم ی پسر رو نه در این حد ولی خب... یجورایی دلشو شکستم و نفهمیدم چکار کردم(:الانم دربدر دنبالشم فقط باهاش حرف بزنم هیچ نشونی ازش پیدا نمیکنم🙂تاپیکت حالمو بد کرد.. ((((:

درمورد ۴/۵ هزار نفر عروسی و مقدار سکه برای مهریه ، اگه دختر جنوبی محسوب میشد درست گفته

بعد اینکه چجوری خانواده ی شما حق دارن منطقی تصمیم یگیرن و زنگ بزنن فحاشی کنن به دختره ولی دختره حق نداره ناراحت بشه و پا پس بکشه

هرچی باشه پدر فحاش شما در آینده بابابزرگ بچه هاش میشه و باید انسان به این مسائل هم توجه کنه

برادر من نباید خیلی یهویی مامانتون زنگ میزد با طرف حرف میزد خب آدم هول میشه نمیدونه چی بگه 

یه طرفه به قاضی رفتید و راضی برگشتید

درسته احساساتتون صدمه دیده ولی مطمعن باشید اون خانم هم همینقدر آسیب دیده چون با کار پدرتون آبروش پیش خانواده اش رفته

چشماتونو باز کنید خانوادتون بسیار باسیاست و کینه ای هستن الان شما چهارماهه از اون خانم جدا شدید ولی نیومدن سراغتونو بگیرن مطمعن باشید اگه اون خانم برمیگشت خانوادتون بازم بهم میزدن... 

چرا میگم با سیاست ؟

چون اول خودشونو خوشحال نشون دادن وقتی شماره ی طرف رو گرفتن خیلی تمیز رابطه رو‌خراب کردن 

ما مشکل مالیی نداشتیم اون دبیر بود درامد داشت منم که پرستارم و ارزدجیتال کار میکنم از نظر مالی مشکلی ...

کسی که عقلانی فکر میکنه یعنی عاشقت نیست آدم عاشق حاضره برای عشقش همه کار کنه

بعضی ها آنقدر به دیگران وفا دارند که به خودشان خیانت میکنند

داداش مطمن باش تاکید میکنم مطمن باش اون دختر خانم عاشق شما نبوده خدا نکرده چیزی از خوبی و داشته های شما کم نمیشه ولی خب حسش عمیق نبوده وگرنه اینقدر زود کنار نمی‌رفت و شما رو نادیده بگیره بعد اون همه عاطفه و حرفایی که زدید من خودم دخترم و عاشق و واقعا حاضرم خودمو براش فداش کنم عمق دوست داشتن من آنقدر زیاد بود که بعد یکساله و اندی از رفتنش هنوز که هنوزه منتظرشم برگرده. منم داره بهم سخت میگذره موهام بعد اون شروع به سفید شدن کرد و افسردگی گرفتم و اینها همه بخاطر اونه منم حس میکنم زنده نیستم دیگه ولی برای تصمیم شما خیلی خوشحال شدم که می‌خواین  به روال قبلی زندگی خودتون برگردین خیلی مردی میخواد که با قلب شکسته دوباره بلند شد و مجدد زندگی رو ساخت. امیدوارم دختری که خداوند سر راهتون قرار بده که روحا و قلبا به شما متعهد باشه و دوستتون داشته باشه 🙏🌱