2777
2789
عنوان

داستان دختری که دوسش دارم((محکومم به فراموشیش🙂🩶))

| مشاهده متن کامل بحث + 7816 بازدید | 233 پست
اگر یک درصد حرفایی که میزد واقعی بود اینطور نمیشد منو اون راجب بچهامون حرف میزدیم راجب مسافرتامون ر ...

بله میشه انسانها بازیگرهای خوبی هستند و متاسفانه در تله یکی از اونها افتادین 

شما تو این رابطه خرج میکردین براش؟ امیدوار قصد دختره تیغ زدن نبوده باشه 

ازش کینه به دل نداری؟

جونم براش در میره 

محل کارش بواشکی میدیدمش 

در دانشگاه یواشکی میدیدمش 

به کسی میگفتم اشتباهیی بهش زنگ بزنه فقط صداش رو بشنوم 

عاشقشم 

اما...نمیدونم

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رفتش اون دختر ولی به خداوندی خدا قسم با رفتنش همه چیزم رو برد

وای خیلی دلم ب حالت سوخت انشالله نصیب کافرم نشه این درد و رنج تو اما چاره چیه بلند شو و جز خودت هیچکی نمیتونه کمکت کنه اونقدر قوی شو ک روزی تو رو دید حرصت رو بخوره مثل الان من ک چندساله دارم حرصت میخورم بخاطر پول پشت پا زدم ب عشقم نذار تو رو بدبخت و بیچاره ببینه بگه خدارو شکر باهاش اذواج نکردم 

جونم براش در میره محل کارش بواشکی میدیدمش در دانشگاه یواشکی میدیدمش به کسی میگفتم اشتباهیی بهش زنگ ب ...

متاسفم😔😔

منم دختری رو دوس داشتم که ذره ای ارزش و احترام برای من قائل نبود و نیست 

اما هرگز نتونستم ازش کینه بگیرم هرگززززز

جونم براش در میره محل کارش بواشکی میدیدمش در دانشگاه یواشکی میدیدمش به کسی میگفتم اشتباهیی بهش زنگ ب ...

یکم زمان بگذره حس تون ان شالله کمتر میشه 

اذیت میشید ولی بهتر از اینکه با چنین ادم مشکل دار‌ و معلوم الحالی رابطه رو ادامه میدادین 

بله میشه انسانها بازیگرهای خوبی هستند و متاسفانه در تله یکی از اونها افتادین شما تو این رابطه خرج می ...

ما مشکل مالیی نداشتیم 

اون دبیر بود درامد داشت 

منم که پرستارم و ارزدجیتال کار میکنم 

از نظر مالی مشکلی نداشتیم 

ویز خاصی ن خرج هم نکردیم 

بهم میگفت منو تو ی زندگی کارمندی داریم 

یکی خرج میکنه 

یکی قسط میده 

عوضش تو خونمون خوشحالیم میخندیم 

اما مخالفت دید رفت 

شرایط عجیب غریب خانواده تو گذاشت 

تو هم که گفتی اخر من برای زندگیم عقلانی تصمیم میگیرم! 

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

ما مشکل مالیی نداشتیم اون دبیر بود درامد داشت منم که پرستارم و ارزدجیتال کار میکنم از نظر مالی مشکلی ...

واقعا نمیدونم چی در مغز اون دختر گذشته

شاید اون حرفا مال هیجانات رابطه بوده بعد که جلوتر رفتید هیجاناتش فروکش کرده و بنابه‌دلایلی نسبت به رابطه و اینده تون سرد شده 

وای خیلی دلم ب حالت سوخت انشالله نصیب کافرم نشه این درد و رنج تو اما چاره چیه بلند شو و جز خودت هیچک ...

اینو مغز میفهمه 

اما دل نمیفهمه 

۴ ماهه عکسامون رو میبینم 

ویساش رو گوش میدم 

جاهایی که میرفتیم میرم .

اما اون دیگه نیست 

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

برادر من آخه باخودت چکار کردی واقعا ارزش داره بخاطر کسی که دوستت نداشته انقد خودتو بدبخت کنی معتاد بشی اصلا چرا تو باید تهران ول کنی بیای جنوب خیلی از موضع خودت گذشتی.اون دور برداشته از عشقت سو استفاده کرده براخاطر کسی بمیر که بخاطرت تب کنه اون یه قدم هم براتو برنداشته هرچی ازش تو گوشیت داری حذف کن بخودت بیا خیلی اعصابم خرد شد اینارو خوندم عملا خودتو نابود کردی واسه کسی که اصلا ارزششو نداشته

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

واقعا نمیدونم چی در مغز اون دختر گذشته شاید اون حرفا مال هیجانات رابطه بوده بعد که جلوتر رفتید هیجان ...

خب اخه بعد از عشق و علاقه چی میخواد 

خونه؟ خب پدرم گفت ی واحد میدم براتون 

ماشین؟ خودم پارس دارم گفتم ازدواج کنیم برات ۲۰۷ میگیرم 

از طرفی هم از ی شهرستان خیییلی کوچیک منطقه محروم میومدی وسط تهران 

دیگه چی میخواست خب 

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

کجای جنوب عروسیاشون پنج هزار دعوتی داره؟ول کن بابا عین دختر بچه ها نشستی غصه کسی رو میخوری ک ی درصدم ...

میدونم برای شما عجیبه 

اما شما کنار گودی حس منو نداری🙂 

اینو منم میفهمم بخدا 

اما قبول کردنش نابودت میکنه

کاربر آقا_دانشجو پرستاری

خب اخه بعد از عشق و علاقه چی میخواد خونه؟ خب پدرم گفت ی واحد میدم براتون ماشین؟ خودم پارس دارم گفتم ...

نمیدونم واقعا شاید یک سری معیارهای دیگه ای داشته 

در این مدت ازتون توقعی یا انتظاری نداشته؟