2777
2789

سلام.

شبتون بخیر من کاربر آقا هستم شاید بعضیا تون منو بشناسین و تاپیک هامو خونده باشین من تقریبا هشت سال پیش توی سانحه رانندگی همسر و دختر دوسا لمو از دست دادم چند وقته که خواهرم گیر داده که یه خانم هست خواهر هم دانشگاهی خواهرم هست این خانم تو دوره کرونا همسرش به رحمت خدا رفته و میگه کیس مناسبیه برات آموزشگاه آرایشگری داره تو کرج و خانم زیبا و ظاهراً با اخلاقی هم هست من دوبار دیدمش و یه بار هم برخورد داشتم عرض کردم ظاهراً همه چیز اوکیه. چیزی که هست من میترسم اقدام کنم ترسم از اینه که نتونم اون رابطه ای که با مرحوم همسرم داشتم رو با این بنده خدا برقرار کنم و شکست بخورم میدونی خودم و بیخیال این بیچاره با هزار امید میاد تو زندگی من نمیخوام نا امید بشه . چیکار کنم ؟

رو به تو سجده میکنم  دری به کعبه باز نیست...

چون باهاش ارتباط ندارین فکر میکنین شدنی نیست باهم چند سری بیرون برین صحبت کنین ببینین چطور میشه و ارایشگر بودنش رو بیشتر فکر کنین زندگی با ارایشگر سخته ازادی های خاص خودشون دارن رک بگم روشون بیشتر باز شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون باهاش ارتباط ندارین فکر میکنین شدنی نیست باهم چند سری بیرون برین صحبت کنین ببینین چطور میشه و ار ...

ممنونتم ابجی

به نظر میتونه ازدواج موفقی باشه چون درد مشترک دارین و میتونین درک زیادی از هم داشته باشین. برو جلو ب ...

میدونی ابجی من بعد از اون حادثه پنج سال طول کشید خودمو پیدا کردم 

اتفاق سختیه خدا بهت صبر بده و یه زندگی جدیدی رو شروع کنی که بهت آرامش بده

سلامت باشید من جهنم واقعی رو تجربه کردم 

ممنونتم ابجی

برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدی.  به خدا اعتقاد داری  تو هم خواهی مرد منم خواهم مرد خانواده هامونم پس فکر نکن فقط برای خانواده ت این اتفاق افتاده 

میفهمی تو اون دنیا دخترت و همسرت دلتنگی هات میبینن   اذیت میشن نمیتونن برن دنبال اخرت شون و نمیتونن بهت بگن ما جامون خوبه بهتر از اونجا فقط تو داری مارو اذیت میکنی به فکر خودتی که تنهایی نه به فکر ما

برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدی. به خدا اعتقاد داری تو هم خواهی مرد منم خواهم مرد خانواده هامونم ...

ابجی توی خوابم اومدن و دقیقا همین حرفو بهم گفتن به همسرم گفتم شیدا اینجا مشکلی نداری؟ توی خواب ها گفت نه همه چیز عالیه فقط مشکل ما تویی... گفتم چرا جواب داد. دست از سر خودت بردار اینهمه بی تابی نکن باعث عذاب خودت بقیه و ما نشو اون اوایل بود که من بخا طر افسردگی تو بیمارستان بستری بودم ... خیلی عجیبه دقیقا به همین موضوع اشاره کردید 

برنامه زندگی پس از زندگی رو دیدی. به خدا اعتقاد داری تو هم خواهی مرد منم خواهم مرد خانواده هامونم ...

راستش اصلا طالب ازدواج مجدد نیستم

خودتون درست میگین اول باید خودتون رو پیدا کنین بعد وارد زندگی کسی بشین به شرطی که واقعا تلاش کنین 

وقتی خودتون مشکل فکری و روحی دارین زندگی مشترک هم مطمعنا داخلش پر از فرازو نشیب هست پس مشکلات دو چندان میشه مشکلاتتون حل کنین بعد حتماااااا ازدواج کنین بقیه فکر میکنن با ازدواج شما مشکل تون حل میشه در اصل اول باید خودتون مشکل تون حل کنین بعد ازدواج 

استخر و کوهنوردی و باشگاه 

حتماااا با خانمی که قصد ازدواج دارین مدت ها رفت و امد کنین ببینین اصلا میتونه خلا فکری تون رو پر کنه بلده شاد تون کنه 

دختر شما رفت ولی حضرت رقیه کتک خورد گوشش پاره شد سر بریده پدرش رو دید توی پاهاش خار رفت بعد رفت 

چقدر خودخواهی خودت رو نمیبینی غصه ای که خانواده ت برات میخورن رو نمیبینی عمری که خدا داده رو نمیبینی. چقدر ضعیفی مرد بسته دیگه خوبه دخترت بیماری سختی نگرفت اون موقع غصه بخوری و دخترت ضعق تو رو ببینه 

بسته دیگه شورش رو دراوردی مگه اولین ادمی هستی که خانواده ت رو از دست دادی  پدر و مادر غزه جلوی شمشون بچه هاشون از سرما یخ میزنن میمیرن  همین دختر خاله م بچه ش سرطان خون داره اه بسته دیگه هی غصه غصه  پاشو خودت جمع کن 

شما بخاطر ترس از دست‌دادن‌دوباره خودتون محروم کردید

و اینکه اگه شما در جایگاه اجتماعی خوبی هستید و با اون‌خانم‌ هم رده اید حتما برای امتحانم‌شده‌ صحبت کنید

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻